Varga Judit most elárulta, nem akármi került az irodája falára

Ha a foci a téma, akkor az igazságügyi miniszter saját családján belül ellenzékbe szorul.

Futballozott, atletizált, kosárlabdázott, s a mai napig imádja a sportot Varga Judit igazságügyi miniszter. A politikusnő sosem tagadta, miskolciként egyértelmű, hogy a Diósgyőri VTK a kedvenc csapata. Ezt már a munkatársai is megtapasztalhatták...

„Egy miskolcinak a Diósgyőr mindig is a szívügye lesz és ez nálam sincsen másképpen. Egy DVTK-sál most is ott lóg az irodám falán. A vírushelyzet előtt igyekeztem minél több kosárlabda- és focimeccsre járni, és mint sokan mások, én is nagyon várom, hogy újra a diósgyőri stadionban szurkolhassak a győzelemért” – nyilatkozta a Blikknek Varga Judit, aki azt is elviseli, hogy a sport miatt a családján belül ő képviseli az ellenzéket.

A politikusnő férje és három fia ugyanis fradista. Igaz, a nemzetközi meccseken Varga Judit is felveszi a ferencvárosi mezt és sálat.

„Vitatkozni nem szoktunk, akkor sem, amikor a két csapat egymás ellen játszik. Hiába a két kedvenc csap össze, mi akkor is a két csapat színeit nézzük: piros, fehér, zöld...”

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Varga Judit (@dr.varga.judit) által megosztott bejegyzés

Varga Judit sosem tagadta, korábban maga is focizott, még akkor, amikor Brüsszelben dolgozott.

„Amikor Brüsszelben tanácsadóként dolgoztam, az FC- Saint-Michel Bruxelles csapatában játszottam. Jó érzéssel tekintek vissza arra az időszakra, mert egy nagyon kedves és barátságos közeget ismertem meg. Úgy hozta az élet, hogy a hazaköltözésünket követően a heti edzéseket a munkahely és a család mellett már nem tudtam vállalni, de a fiúkkal a hét végi meccsek a kertben megmaradtak.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!