Kiderült: itt lehet majd elcsípni Messit és Ronaldót Budapesten

Messit várhatóan a Hotel Corinthianban, Cristiano Ronaldót pedig a New York Palace Szállóban tessenek majd keresni, ha együtteseik Budapestre érkeznek a Fra­dival meccselni.

Bár van még idő a Ferencváros futballcsapata Bajnokok Ligája hazai csoportmeccseiig, a Bors körülnézett, vajon a sportág szuperklasszisai hol száll(hat)nak meg a magyar fővárosban. Mivel szokás az előfoglalás, ezek között kutakodtunk. Íme!

Dinamo Kijev (október 28.)

Marriott Hotel

A budai Várral szembeni festői Duna-part e szállóba vonzza az ukránokat.

Juventus (november 4.)

New York Palace vagy Corinthia

Corinthia szálló
Fotó: Bors

Aki Cristiano Ronaldo aláírására áhítozik, a Blaha Lujza tér környékén, a New York Palace-nál szobrozzon!

New York Palace, Budapest
Fotó: Bors
Fotó: Bors

Nem kizárt, hogy az olaszok is a korábban Royal névvel illetett Corinthiában laknak majd. Egészen természetes, hogy hoznak magukkal biztonságiakat, sőt – a Barcelonával egyetemben – saját szakács főz rájuk.

Fotó: JAVIER SORIANO / AFP

FC Barcelona (december 2.)

Corinthia vagy Hilton

Mivel a Corinthia a főváros biztonsági szempontból legvédhetőbb szállója, Messiék alighanem ide készülnek. Az Európai Szuperkupa-derbire érkezett Bayern München is itt vert tanyát.

Fotó: LLUIS GENE / AFP

A körúttal párhuzamos, hotel mögötti Hársfa utcai területének 800 méterét a rendőrség hermetikusan lezárja. A katalánok általában 15 biztonsági emberrel érkeznek. Így volt ez akkor, amikor Pozsonyban játszott a Barca – nos, a buszukat elöl-hátul személykocsik kísérték. De nem kizárt, hogy a vendégek a budai Hiltonban laknak. Némi nehézség, hogy nincs olyan garázs, ahová beparkolhat az autóbusz, a főbejáratnál pedig csak nem álldogálhat.

Fotó: Bors

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!