Házi szexvideók és mocskos versek: kiteregette a szennyest Pamela Anderson exe

Nem csitul a sárdobálás a kebelcsoda és korábbi szerelme között. Könyvben pakolt ki a világbajnok focista.

Közel másfél évvel a szakításuk után is megy a sárdobálás Pamela Anderson és Adil Rami között. A már 53 éves egykori Baywatch-bombázó korábban kipakolt arról, hogy szörnyűségeket kellett átélnie a nála 18 évvel fiatalabb, „hazug és kettős életet élő”, szerinte valóságos „szörnyeteg” futballsztár oldalán, aki állítása szerint félelmben tartotta őt. A franciák világbajnok védője most az Autopsie (Boncolás) című önéletrajzi könyvében vág vissza a kanadai színésznőnek.

Több mint két évig tartott a fura kapcsolatuk
Fotó: AFP

Rami szerint Anderson a szakításuk után megfenyegette őt, hogy besározza:

„Tönkre akart tenni, különös tekintettel az együttműködésemre a bántalmazott nők egyesületével. Sohasem tett ellenem feljelentést, mert valójában semmi ilyesmi nem történt közöttünk. Sokáig szenvedtem, az emberek hazugságokat terjsztettek rólam”

- írta könyvében a Boavista légiósa.

Rami szerint ő is kiteregethetné a szennyest, jogi útra terelhetné az ügyet, mégsem teszi. Inkább kemény leckeként fogja fel a történteket.

„Nem védekeztem, nem vágtam vissza. Pedig megmutathattam volna a szexvideóinkat, az e-mailjeit, a verseit, az őrült szerelmes üzeneteit, amelyek ellentmondanának az állításainak”

- fogalmazott Rami, akinek korábbi kapcsolatából hónapokkal azelőtt születtek ikerfiai, hogy 2017 júniusában összejött volna a szőke démonnal.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!