Durva kritika, keményen beszóltak Lőw Zsoltéknak

Keményen kritizálják a Paris Saint-Germainnél folyó szakmai munkát.

Messze van a legjobb európai edzők szintjétől, Thomas Tuchel, a Paris Saint-Germain vezetőedzője – vélekedett Luis Fernandez a párizsi csapat korábbi szakvezetője – idézte őt az AS.

Thomas Tuchel (Fotó: AFP)

Fernandez szerint Tuchel kinevezése óta semmit sem javult a PSG, az egykori Európa-bajnok labdarúgó keményen kritizálta a csapatnál folyó szakmai munkát, amelynek Lőw Zsolt pályaedző is a részese.

„A katari befektetők érkezése óta Tuchel a legrosszabb edzője a PSG-nek. Ha az eredményeket nézzük, semmit sem javult a csapat az utóbbi időben. Folyamatosan változtat a taktikán, és ennek nem látják hasznát a játékosok.”

A következő két hét döntő lehet Tuchel és a szakmai stáb karrierjében, hiszen a PSG a Bajnokok Ligájában a Dortmunddal találkozik. Fernandez szerint Párizsban egyértelmű a cél:

„A tavalyi, Manchester United elleni BL-kiesés továbbra is nagyon fájó pont Párizsban. Kérdéses, hogy ezt a traumát sikerül-e feldolgozni a Dortmund ellen. A tulajdonosok azt várják, hogy a PSG bekerüljön a Bajnokok Ligája döntőjébe.”

Amíg a PSG-re ki-ki meccs vár a BL-ben, addig a francia bajnokságot 12 pont előnnyel vezeti.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!