Kiderült, itt kapták el Kenderesi Tamást

A magyar úszót szexuális zaklatás gyanúja miatt kihallgatták, és egyelõre nem hagyhatja el Dél-Koreát.

Kenderesi Tamást szexuális zaklatás vádjával állították elő egy kvangdzsui éjszakai bárban történt eset miatt. A magyar úszó hozzáért egy ott dolgozó 18 éves lány fenekéhez. Egy kvangdzsui informátorunk a %RIPOST%-nak elmondta, az eset Sangmu kerületben történt, amely az éjszakai bárjairól híres:

 

A médiában egyelőre nem hozták nyilvánosságra a hely nevét, de itt azt beszélik, hogy a Club Libertine nevű bárban történt az eset.

Úgy tudjuk, a Club Libertine a vizes világbajnokság ideje alatt nagy kedvezményekkel várta az úszókat, az edzőket és a stábtagokat. Az Instagramon azt írták, minden este két ingyen itallal köszöntik a vb résztvevőit. Informátorunk hozzátette, az ottani éjszakai bárokban rendszeresek a Kenderesiéhez hasonló esetek, de nagyon ritkán lesz belőlük rendőrségi ügy.

 

"Az éjszakai bárokban rendszeresek az ilyen esetek, viszont ezúttal a hölgy feljelentést tett. Dél-Koreában általános problémának számít, hogy más megítélés alá esnek a külföldiek, mint a helyiek. Ez számos gondot okoz. Ha ez egy helyi férfivel történik, akkor gyakorlatilag szó nélkül, nagyon gyorsan megoldják az ügyet."

A Club Libertine nevű hely közvetlenül a Coyote Ugly mellett található, ahol előző nap leomlott a belső erkély és ketten meghaltak.

 

"A Coyote Uglyban történtek miatt rengeteg kritika érte a helyieket. Kenderesi esete szinte kapóra jött nekik, mert némileg eltereli a figyelmet a két áldozattal járó tragédiáról."

A dél-koreai rendőrség megtiltotta, hogy Kenderesi Tamás a következő tíz napban elhagyja az országot. A magyar csapat illetékese megerősítette, hogy az úszót kihallgatták, majd szabadon engedték és visszatért az sportolók falujába.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!