Áll a bál Madridban, betelt a pohár a Real sztárjánál

Az Ajax elleni vereség után Florentino Pérez leszidta a sztárokat, Sergio Ramos aztán visszaszólt az elnöknek. Ebbõl alakult ki egy heves szóváltás.

Áll a bál a Real Madridnál, az Ajax elleni csúfos BL-kudarc már sok volt Florentino Péreznek, a spanyol focicsapat elnöke a lefújás után az öltözőben leszidta a sztárokat. Ezen viszont Sergio Ramos húzta fel magát, a klasszis védő heves szócsatába keveredett Pérezzel.

Az As és a Marca egybefüggő értesülései szerint Pérez egyenesen szégyenletesnek nevezte a játékosok mérkőzésen nyújtott teljesítményét.

Ramos ezt követően kiállt a csapattársai mellett, keményen visszaszólt az elnöknek, mondván, hogy az ő sara is a mostani fiaskó. A kőkemény bekk azt vágta Pérez fejéhez, hogy nem sikerült pótolnia a Juventusba igazoló Cristiano Ronaldót, emiatt felelősségre vonható a most kialakult helyzetért.

Az amúgy is ideges klubvezető ezen annyira felkapta a vizet, hogy kirúgással fenyegette meg Ramost. A játékos erre csak  annyit válaszolt, ha kifizetik a szerződése hátralévő részét, már megy is.

Az borítékolható, hogy a Realnál nagytakarítás lesz a nyáron, a hírek szerint José Mourinho is visszatérhet a kispadra.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!