Dzsudzsák ingyen jön haza, a bajnok viszi

Dzsudzsák Balázs karrierje során elõször válthat klubot átigazolási díj nélkül. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya ingyen igazolható.

Sajtóhírek szerint az al-Vahda nem hosszabbítja meg Dzsudzsák Balázs szerződését. A magyar sztárnak lejár a megállapodása, és pályafutása során először átigazolási díj nélkül válthat klubot.

Vörösbaranyi József, a játékos menedzsere korábban elmondta a %RIPOST%-nak, hogy Dzsudzsák sorsáról májusban döntenek. Habár külföldi ajánlatokat is kapott, úgy tudjuk, hogy hazatér, és az NB I-ben folytatja karrierjét.

"Ez már rég eldöntött tény, hogy itthon folytatja. Ha Huszti Szabolcsot ki tudják fizetni a Videotonnál, akkor Dzsudzsákkal sem lesz probléma." – mondta egy neve elhallgatását kérő informátor. Huszti havi 15 millió forint körüli összeget keres a Vidinél.

Úgy tudjuk, a Ferencváros és a Videoton jöhet szóba. A Fradi vezetői és a fehérváriak sem reagáltak a pletykára. Mindkét csapatnál számos barátja játszik a 31 éves sztárnak, a Fradi-pályán pedig páholyt is bérel.

Dzsudzsák utoljára 2008-ban a PSV játékosaként szerepelt a Bajnokok Ligájában, és nem titkolt vágya, hogy újra a legrangosabb nemzetközi sorozatban szerepeljen. A Videotont egyetlen győzelem választja el a bajnoki címtől, és a BL-indulástól, vagyis Dzsudzsák jó eséllyel őket választja.

Dzsudzsák 2008-ban hagyta el a Debrecent, azóta a PSV Eindhovenben, az Anzsi Mahacskalában, a Dinamo Moszkvában, a Bursasporban és az al-Vahdában szerepelt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!