Botrányos belépő, kirúgja legjobbját a Veszprém kézicsapata

Fegyelmi üggyel nyit az új edzõ. Ljubomir Vranjes nem kíván együtt dolgozni a csapatot cserbenhagyó izlandival.

Hétfőn tartotta első edzését a Veszprém kézicsapatánál Ljubomir Vranjes. A szövetségi kapitányként is működő svéd szakember szépen berúgta az ajtót, ugyanis kijelentette, a jövőben nem kíván együtt dolgozni Aron Palmarssonnal. Az élő szerződéssel rendelkező izlandi légiós ugyanis nem jelent meg a gyakorláson.

A Veszprém a következő közleményt adta ki:

"A mai napon elkezdődtek az edzések a Telekom Veszprém együttesénél. Az edzés előtt 15 perccel Aron Palmarsson rövid üzenetben jelezte a csapat edzőjének, hogy nem kíván megjelenni az edzésen, helyette hazautazik Izlandra. Ljubomir Vranjes tájékoztatta a Klub elnökségét, valamint a Klubot működtető gazdasági társaság vezetését, hogy a történtek miatt nem számít a játékosra a következő idényben. Azért döntött így, mert a játékos döntése azt jelenti, hogy nem tiszteli a csapattársait, ez pedig az Õ filozófiájába nem fér bele, egy profin gondolkodó játékos nem helyezheti előtérbe saját érdekeit, a csapattársaival szemben. A Klub elnöksége, valamint a Klubot működtető Zrt. vezetése egyetért az edző döntésével, ugyanakkor elfogadhatatlannak tartja a játékos jogszerűtlen viselkedését, amellyel súlyosan megszegte a 2018 júniusáig érvényben levő szerződését, emiatt késedelem nélkül megteszi a szükséges jogi lépéseket, hogy a játékosra a lehető legsúlyosabb eltiltást és kártérítési kötelezettséget rója ki az illetékes szervezet.
A Telekom Veszprém és az FC Barcelona június végén megállapodott arról, hogy a játékos a következő idényt Veszprémben tölti, az FC Barcelona nem óhajtja kivásárolni a játékos játékjogát a 2017/18-as idényre. A megegyezést nem befolyásolja a játékos szerződés szegése."

Palmarsson már többször is jelezte, nem érzi jól magát Magyarországon.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!