Összeomlott a fiatal magyar úszólány a róla készített szexvideótól

Elõször ki is akart lépi a klubjából, de végül megbeszélték a dolgokat. A felvétel készítõi is érzik, hogy butaságot csináltak.

Érthetően nagyon megviselte a Jövő SC 16 éves úszóját, hogy nyilvánosságra került az a szexvideó, amit róla készítettek a debreceni országos bajnokságon.

A fiatal lány egy 17 éves fiúval szexelt az egyik kabinban, amit közben felvettek egy 19 éves sporttársuk mobiljával. A videót aztán elkezdték küldözgetni egymás között a sportolók.

„Borzalmasan gyorsan elterjedt a felvétel, utána az is felvetődött, hogy a lány elhagyja az egyesületet, de a szüleivel együtt elbeszélgetett a klub vezetőivel, és végül maradt. Padlóra került, amikor kiderült, hogy lefilmezték, de már kezdett talpra állni, újra egyenesbe jönni. Most viszont az viseli meg, hogy mindenki láthatta a videót. Ennek ellenére mindennap eljár edzésre, és keményen dolgozik” – nyilatkozta a Blikknek a lány egyik közeli ismerőse.

Az ötletgazda fiút állítólag azóta már kitette klubja, de a Darnyi TSC is érintett az ügyben. A Blikkknek nyilatkozó bennfentes azt mondta, nem  túl jó a hangulat a klubnál, a fiúkon pedig látszik a megbánás.  

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!