Kassai Viktor elásta magát, nem tisztelik az NB I-ben

Kassai Viktor nincs jó passzban, újabb kellemetlen pillanatokat élt át a magyar játékvezetõ.

Amíg a Real Madrid-Bayern München Bajnokok Ligája-meccs után egész Németország megátkozta Kassai Viktort, addig szombaton Lipták Zoltán csaknem felkoncolta.

A magyar játékvezető kiállította a Diósgyőr csapatkapitányát a Vasas elleni NB I-es meccsen, ám a rutinos védő ettől irdatlan haragra gerjedt, és hosszú métereken át üvöltve taszigálta a bírót. Liptákot végül a társai fogták le. Bede Ferenc FIFA-játékvezető a %RIPOST%-nak azt mondta, a futballistánál elszakadt a cérna:

"Ritkán látunk ilyet, hogy egy labdarúgó ennyire neki akarna menni a játékvezetőnek. Azért különösen érdekes, mert azokat a bírókat nagyobb tisztelet övezi a hazai pályákon, akik a nemzetközi színtéren is működnek. Ha rutintalan bíróval történik, azt mondják, persze, még nincs tekintélye a játékosok előtt, de Kassai Viktornál nagyobb respektű játékvezetőt most nem találni a magyar mezőnyben."

Bede arról is beszélt, hogy Lipták tettében mekkora szerepet játszhatott a jelenlegi, Kassai Viktor-ellenes közhangulat, illetve mit hozhat a jövő a bíró számára. Minderről a %RIPOST% napilap május 2-i, keddi számában olvashatsz!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!