Ez most a legfontosabb Gyárfásnak az úszóbotrányban

Az egyik elnökségi tag mesélt arról, hogy mi a helyzet jelen pillanatban az elnökkel, akire hatalmas nyomás nehezedik most.

Nem hajlandó meghátrálni Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség elnöke annak ellenére kitart, hogy össztűz alá vették, sokan szeretnék lemondásra kényszeríteni. Most megszólalt az egyik elnökségi tag is az ügyben.

„Az elnök lemondását szorgalmazó Hosszú Katinkának és a mellé felsorakozó versenyzőtársainak elsősorban abban van igazuk, hogy az elmúlt években a szakma háttérbe szorult a lojalitással szemben”nyilatkozta a Lokálnak a neve elhallgatását kérő elnökségi tag.

Az lett a fő szempont, hogy ki marad hűséges Gyárfáshoz. Neki most ez a legfontosabb.

Az elnökségi tag szerint az elnök feltétlen támogatói előnyben vannak, nem véletlenül szavaztak előbb nyíltan a titkos szavazásról a legutóbbi közgyűlésen. Nem meglepő módon Gyárfáson hatalmas a nyomás, de látják rajta, hogy nem hajlandó meghátrálni.

Ez az ember hatalmas túlélő, kimászott már a mostaninál nagyobb slamasztikából is.

Hosszú Katinka az elmúlt két hétben kétszer is lemondásra szólította fel Gyárfást, több úszó, köztük Gyurta Dániel és Kapás Boglárka is csatlakozott hozzá. A Blikk már azt is tudni véli, hogy kik közül kerülhet ki az úszószövetség következő elnöke.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!