Terrortámadástól fél, inkább otthon maradt a focista

Csak a mi játékosaink dacolnak minden veszéllyel? Bezzeg egy német labdarúgó nem volt hajlandó elutazni a csapata törökországi edzõtáborába.

Nem volt hajlandó a csapatával tartani Törökországba az Arminia Bielefeld egyik legjobbja. A 31 éves Christian Müllert elrettentette az utazástól, hogy nemrég öngyilkos merénylők robbantottak Isztambulban, s vélhetően a tengerparti, erre szakosodott hotelekben táborozó külföldi csapatok is vonzó célpontot jelenthetnek a terroristáknak.

Amint arról a %RIPOST% már beszámolt, a magyar NB I klubjainak többsége, sőt másodosztályú csapataink tehetősebbjei is a török riviéra felé vették az irányt. Dacolnak a veszéllyel, sőt, tán még kapóra is jön a vezetőknek, hogy a történtek miatt olcsóbb az út.

Nem akart célponttá válni

Gondolhatnánk, ilyenkor nincs apelláta, menni kell, de ezek szerint még a kőkemény profizmusról híres németeknél is van kiskapu. Müller ugyanis otthon maradhatott, hogy az odahaza tréningező utánpótláscsapattal dolgozzon, amíg a társai külföldön készülnek a tavaszi szezonra.

A politikai helyzet láttán úgy érezte, nem képes elrepülni velünk Isztambulba

- nyilatkozta a játékos döntéséről Samir Arabi, az Arminia menedzsere.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!