Sunyi trükkökkel játszott át milliókat a haverjainak Magyar Péter

POLITIK
Tündérszépek

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.09.25. 07:00

Ez nagyot szólna, Dárdai Pál sztárcsapathoz kerülhet

Nyár óta nincs munkája a Hertha korábbi magyar trénerének. Dárdai Pál neve most felmerült egy német sztárcsapatnál.

Pocsék formát mutat Németország egyik leghíresebb klubja. A Schalke hat forduló után mindössze négy ponttal a 16. helyen áll a másodosztályban. Emiatt a klub Karel Geraerts edzőt és Marc Wilmots sportigazgatót is elküldte, ideiglenesen Jakob Fimpel vette át az irányítást. A gelsenkircheni csapat új vezetőedzőt keres, és felmerült Dárdai Pál neve is - írja a Magyar Nemzet.

Dárdai Pál tavaly nyárig volt Mittelstädt edzője a Herthánál
Dárdai Pál neve szóba jöhet a Schalkénál Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A magyar szakember tavasszal a Herthánál dolgozott, de most nincs csapata. A 90min.com nemzetközi futballportál szerint Dárdai képes lenne sikerre vezetni az együttest.

Dárdai Pál a Herthánál bebizonyította, hogy sikeres tud lenni egy tradicionális klubnál, ahol nehéz körülmények között tapasztalt és a fiatal játékosok elegyével kell dolgozni. A sportszakmai szempontok mellett személyiségével is jól illene a Schalkéhoz. A Herthától való újabb távozása óta Dárdai jelenleg állás nélküli edző.

 - írta az oldal, amely Dárdai mellett több másik edző nevét is bedobta, köztük a spanyol Raúlét is. A Real Madrid legendás csatára 2010 és 2012 között a Schalkénál szerepelt, jelenleg pedig a királyi gárda második csapatát vezeti.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-