Nyomkövetővel a lábán szavazott ellenünk az EP-képviselő

KÜLFÖLD
8 éve

Bankkártyázzunk mi is tudatosan

Még mindig lenne hová fejlõdni a tudatos bankkártya használat terén, derült ki az egyik legnagyobb bankkártya kibocsátó legfrissebb felmérésébõl. A rengeteg plasztik közül többek között az MNB kalkulátora segít választani.

A bankkártyák használói a mindennapokban még mindig kevés tudatossággal élnek e plasztikok nyújtotta lehetőségekkel. Az egyik legnagyobb bankkártya-kibocsátó, a MasterCard legutóbbi felmérése szerint sokan még mindig nincsenek azzal tisztában, hogy kártyájukhoz napi vásárlási- és készpénz felvételi limitet állíthatnak be.

 

Biztonságos netkártyák

 

Pedig ha élnének ezzel a lehetőséggel, jelentősen mérsékelhetnék a veszteséget, ha kártyájuk illetéktelen kezekbe kerül.

A felmérést ismertető azenpenzem.hu szakportál a felmérés ismertetése kapcsán kiemeli, hogy a napjainkban egyre elterjedtebb világhálós vásárlásra legbiztonságosabb a netkártya

Ahhoz, hogy a készpénzkímélő elektronikus fizetési módszerek népszerűbbek legyenek, mindennél fontosabb a biztonság, valamint az, hogy ezt megfelelő módon, közérthetően prezentálják a nagyközönség számára. A MasterCard magyar honlapján részletesen olvashatók ezek a tájékoztatók. Pontról, pontra összehasonlítják a betéti- és a hitelkártyák jellemzőit, és így mindenki eldöntheti, hogy költési szokásaihoz melyik konstrukció felel meg leginkább.

 

Rengeteg ajánlatból választhatunk

A betéti-, vagy hitelkártya kérdés eldöntése után persze még hátra van a kereskedelmi bankok bőséges kínálatából kiválasztani a legkedvezőbbet. Ehhez a neten található bankkártya kalkulátorok lehetnek a segítségünkre. Érdemes több ilyen oldalt kipróbálni és az eredményt kontrollálhatjuk a Magyar Nemzeti Bank hasonló programjával.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ismét bővült Ördög Nóráék családja

borsonline.hu

Megdöbbentő öngyilkosság történt Biatorbágyon

mandiner.hu

Némi jó hír Brüsszelből: nem csak hazánk pártolói szeretnék Magyarország soros elnökségét

ripost.hu

Ennek a három csillagjegynek sorsszerű fordulatot hoz ma az Oroszlánba lépő Vénusz

magyarnemzet.hu

Szoboszlai megbűnhődhet az Indexnek adott interjúja miatt

origo.hu

Gátlástalanul hazudozott a magyar tévésztár

travelo.hu

Videó: Ez történik, ha egy csapat rája úszik a fürdőzők közé

mindmegette.hu

Főzz bodzát az eperlekvárba, és a végeredménytől odalesz a család!(x)

ripost.hu

Döbbenetes öngyilkosság Biatorbágyon - Videó!

ripost.hu

Egy budai villa árát költötte álomórájára Polgár Árpád

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-