TESZT

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.15.

Magabiztosnak tartod magad? Ez a teszt elárulja az igazságot rólad!

Egyszerű, de annál beszédesebb tesztet hoztunk el.

Az optikai illúziók felfedhetik személyiségünk olyan aspektusait, amelyeket mások elől megpróbálunk elrejteni. Ráadásul saját magunk számára is betekintést nyújtanak elménk működésébe.

kérdőjel, fejtörő
Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

Ahhoz, hogy hatásosak legyenek, ki kell tisztítani az elmét, és bele kell kapkodnunk az első benyomásunkba. Jellemzően az efféle tesztek a „Mit látsz meg először?” elven alapulnak.

Ezúttal egy Tiktokker, @picpsy által megosztott optikai illúzión alapuló feladványt hoztuk el a számokra, ami arra derít fényt, hogy magabiztos vagy inkább óvatos típusú ember vagy. A videóban lévő ábrát megpillantva jól jegyezd meg milyen állatot láttál meg először, az lesz az egész kulcsa. A Tiktoker pedig magyarázatot is adott a videójában.

Ha a nyulat láttad meg először, akkor proaktív személyiség vagy. Élénk, vidám és egyenes ember. Magabiztosságoddal és optimizmusoddal sok barátot szerezhetsz magadnak. Könnyen kitűnsz a tömegből, mert olyan bájjal rendelkezel, ami magához vonzza az embereket. Amikor kihívásokkal szembesülsz mindig pozitív hozzáállással közelíted meg azokat. 

Azok, akik először a nyulat látják meg, ritkán érzik úgy, hogy mások megfélemlítik őket, és erős szociális készségekkel rendelkeznek mind személyes, mind szakmai környezetben. Ezek a személyiségtípusok „kiváló” csapatvezetőkké válnak.

Ha viszont a kacsát pillantottad meg először, akkor a Tiktoker szerint óvatos személyiség vagy. Nem szívesen vállalsz kockázatot és mindig körültekintően jársz el, ha döntést kell hoznod. Amikor ismeretlen vagy újszerű helyzettel szembesülsz hajlamos vagy a kivárásra, és csak akkor cselekszel, amikor már biztonságban vagy magabiztosan érzed magadat. 

Ha csapatmunkáról van szó ezek a személyiségtípusok azok, akik meghallgatják mások véleményét, mielőtt elmondanák a sajátjukat. Ez a személyiségjegy nagyon stabilvá tesz téged az összetett problémák kezelésében, mivel mindig minden lehetőséget mérlegelsz, és a legjobb döntést hozod meg. Jobban szereted a stabil életritmust, hiszel abban, hogy aminek lennie kell, az úgy is lesz, ezért ritkán kezdeményezed, hogy változtass, inkább sodródsz az árral. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek