2 hónapja

Mit látsz meg először a képen? Felfedi az igazságot a kapcsolatodról és rólad

Néha úgy érzed, hogy bizonyos dolgok csak veled történnek? Lehet, hogy ez a világról alkotott felfogásodnak köszönhető. Ez a teszt képes feltárni azt, hogyan gondolkodsz a világról. Amit először látsz, az sokat elárul a kapcsolataidról.

Mindannyian egyedi módon látjuk életünket és a minket körülvevő világot. Ez nagyon nagyban függ attól, hogyan észleljük a körülöttünk lévő dolgokat és az embereket, akikkel nap mint nap találkozunk. Mivel mindannyian egyedi személyiséggel rendelkezünk, másképp figyelünk és elemezünk dolgokat, és más-más emberekhez kötődünk.

Ez a teszt segíthet megérteni a személyiséged és azt, mik a mozgatórugóid. Felkészültél? Mit látsz meg először a képen?

 

1. A hárfa

Ha először a hárfát láttad meg a képen, az azt jelenti, hogy erős a szerelem iránti vágyad, belső gyógyulásra van szükséged, és a belső szépséget keresed azokban, akikkel találkozol. A személyiséged erős és angyali. A hárfa angyali szépséget és kecsességet jelent. Ismeretes, hogy az angyalok hangszere. Zenéje békét és elégedettséget biztosít. Azt akarod, hogy a világ pontosan ugyanolyan legyen. Azt akarod, hogy a körülötted lévő világ békét és elégedettséget adjon neked. Ez az, amire a legjobban vágysz: békére és nyugalomra. 

Mire kell figyelned: mivel nagyon vágysz a szeretetre és arra, hogy valakiben otthonra lelj, gyakran csalódsz az emberekben. Elfelejted ugyanis, hogy nem mindenki olyan, mint te. Ahhoz, hogy boldog tudj lenni, meg kell tanulnod szeretni önmagad, tisztelni azt, amit már elértél az életben. Feltételek nélkül kell elfogadnod önmagad.

2. Virágok

Ez azt jelenti, hogy csodálatos hallgató vagy. Kiváló képességed van meghallgatni másokat és az élet legjelentősebb dolgaira összpontosítani. Ez azt is jelenti, hogy az emberi kapcsolatok nagyon fontosak az életedben. A virág a hölgy fülén látható, ami azt jelenti, hogy jó barát vagy, és felajánlod a hallgató fület azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. Más szavakkal, te magad vagy gyógyító. Az együttérzésed az, ami boldoggá tesz, és a világot együttérző helynek tekinted. Meglátod a szépséget a környezeted legkisebb részleteiben is. Gyengéd vagy, tele szeretettel. 

Mire kell figyelned: mivel mindenkinek segíteni akarsz, néha "sok" is lehetsz. Várd meg, míg a segítségedet kérik, adj teret a többieknek. Olykor elkap a szomorúság, mert úgy érzed, te mindig csak adsz, de vajon téged ki fog meghallgatni, te kire számíthatsz? Ilyenkor gondolj arra, mekkora belső erőd van és tedd fel magadnak a kérdést: magadnak milyen tanácsot adnál? 

3. Egy női arc

Ha először egy nőt láttál a hárfában, az azt jelenti, hogy harcos személyiséggel és életfelfogással rendelkezel. Szembesültél kihívásokkal, és legyőzted azokat, hogy olyan jelent teremthess, amilyenben éppen most vagy. Ezek a kihívások nem jelentéktelenek voltak, hanem jelentősek. Tehát a világot a csataterednek tekinted, és azt szeretnéd, hogy a kapcsolatok megnyugtatóak legyenek. Életed során számos kudarcot és harcot éltél már át, ezek formáltak azzá a gyönyörű és erős emberré, amilyen ma vagy. Nagyon sok belső erőd és belső szereteted van. A méltóság a legfontosabb tulajdonság számodra. 

Mire kell figyelned: számodra a legfontosabb a tisztelet. Ha ezt nem tudod érezni a partnered iránt, vagy ő nem tudja megadni neked, akkor inkább kilépsz a kapcsolatból. Nem tudsz kompromisszumot kötni, túlzottan ragaszkodsz az általad kitűzött célhoz. Ez a csőlátás viszont a változást akadályozza. Néha érdemes leereszteni a páncélt, hogy újabb dolgokat is megtapasztalj.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!