TESTFACTOR

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.07.20.

"Narancsbőröm van, de nem vagyok hajlandó elrejtőzni - élek és élvezem"

A nő azt szeretné, ha az emberek nem azzal foglalkoznának, ki hogyan néz ki, hanem elkezdenének élni.

Sokaknak igazi rémálom, hogy fürdőruhában kell emberek közé menniük, így inkább kerülik a strandokat és a napozást. Egy influenszer szerint azonban itt az idő, hogy levetkőzzük az ilyen félelmeinket és inkább azzal törődjünk, hogy teljes életet éljünk, semmit azzal, ki mit gondol rólunk vagy a testünkről.

narancsbőr ápolás egészség
Fotó: Pexels

Karina Irby arra buzdítja 1,1 millió követőjét, hogy hagyjanak fel a szorongással, ne engedjék, hogy a bizonytalanságuk bármiben is akadályozza őket. Azért, hogy bátorítsa őket, filter nélküli bikinis képeket osztott meg magáról.

Karina hátsóján és combján látszanak a bemélyedések, az egyenetlen bőrfelület, tehát a narancsbőr. Ettől függetlenül remekül néz ki. Karina ezt írta a bejegyzéséhez: „Narancsbőröm van, és jól vagyok… SOHA nem engedtem, hogy visszatartson. Ne hagyd, hogy normális emberi vonásaid diktálják jövőbeli boldogságodat. A CELLULIT NORMÁLIS."

A kommentelők nagyon szeretik az önszeretet ezen megnyilvánulását, mint írták, az ehhez hasonló posztok, amelyek azt hirdetik, hogy nem kell tökéletesnek lenni, hogy szerethetőek legyünk, segítettek nekik abban, hogy magabiztosabbak legyenek. Többen megköszönték neki, hogy megmutatta a narancsbőrét és nem a tökéletesre retusált képekkel árasztja el a világot.

Karina egyébként akkor vált példaképpé, amikor vissza mert szólni azoknak a trolloknak, akik a súlyát kritizálták. Azóta a 34 éves ausztrál nő saját bikinimárkát indított.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek