Viszlát integetőháj! Napi 10 perc, és csodás lesz az alakod!

Egyszerû és otthon végezhetõ feladatsort mutatunk, mellyel látványos eredményt érhetsz el.

Visszavonhatatlanul közeledik a strandszezon, az ujjatlan ruhák és blúzok időszaka, amikor elővillan a kar, és egyre többet mutat meg a testedből a lenge, nyári viselet. Csak az a fránya integetőháj ne okozna feszengést, amitől sokszor zavarba jövünk, és kellemetlenül érezzük magunkat... Ne aggódj, van megoldás! Otthon végezhető gyakorlatokat mutatunk, amelyek gyors és hatásos eredményt adnak! Vágj bele, és élvezd, amint formás, tónusos lesz az karod!

1. Egyszerű karhajlítás

Könnyűnek tűnik a feladat, és valóban nem is igényel különösebb edzettséget. Mégis nagyon hatékony. 2 percen át kell végezned ugyanis, és hidd el, már ennyi idő alatt rendesen fogod érezni, hogy dolgoznak a vállizmaid, akár csak a karod! Rakj be egy lendületes zenét, állj terpeszbe, mozogj a zene ritmusára, karodat pedig oldalt nyújtsd ki egyenesen, ezután pedig hajlítva emeld a tarkódhoz és vissza. Hétről-hétre növelheted a gyakorlat hosszát 0,5 perccel!

2. Páros karemelés

Állj továbbra is terpeszben. Karodat úgy nyújtsd ki magad mellett, hogy kézfejedet karodra merőlegesen megfeszíted. A zene ritmusára kétszer apró karemelést végezz, majd egy újabb párost már a fejed fölött. 2 percen át ismételd ezt.

3. Kitolás a formás tricepszért

Támaszkodj a kanapé vagy az asztal szélére. Lényeg, hogy a tárgy stabil legyen, és nagyjából a térded magasságáig érjen. Nyújtott lábbal, egyenes derékkal és megfeszített hasfallal végezz kitolásokat úgy, hogy karodat a hátad mögött támasztod meg. Kezdd az első héten 15 ismétléssel, majd hétről-hétre növeld a mennyiséget 10-zel.

Folytatjuk a további gyakorlatokkal! LAPOZZ!


4. Nyújtott emelés merőlegesen

Ragadj meg két könnyebb kézi súlyzót. Ha nincs ilyesmid otthon, akkor megteszi 2 palack víz is. Állj terpeszállásba, egyik karodat nyújtva emeld fel magad előtt, mialatt a másik karod oldalt emelkedik ugyanebbe a magasságba. Ugyanezt végezd el a másik oldalra is, karodat továbbra is egymáshoz képest, és felsőtestedhez képest is merőlegesen tartva. Első héten 1 percen át ismételd, majd hetente növeld az időtartamot 0,5-0,5 perccel.

5. Karkörzés

Fogd meg a súlyzókat, vagy a palack vizet, nyújtsd ki karodat a levegőben, és apró körzéseket végezz 1 percen át hátra, majd 1 percen át előre. 2. héttől 0,5 perccel növelheted hetente a gyakorlat hosszát, ha már bemelegedtél.

6. Karemelés előredőlve

Ereszkedj le széles terpeszben szinte guggolásig, hátad legyen egyenes, hasfalad feszes. Dőlj előre, a súlyzókat pedig emeld fel nyújtott karral, majd engedd vissza. Karod, vállad és hátad is nagyon szépen formálódik majd! 1 percen át ismételd a feladatot!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drámai helyzetbe került Szlovákia a háború miatt

origo.hu

Olivia Wilde a fenekét mutogatva ünnepli a születésnapját

borsonline.hu

Kiderült, kell-e még a hétvégén átállítani az órákat

hirtv.hu

Napindító - A tökéletes kert titka

metropol.hu

Közleményt adott ki az iskola: meghalt egy 17 éves lány

hirtv.hu

Lelőtte feleségét, majd magával is végzett egy férfi Mohácson

origo.hu

Fura zajok jöttek a padlásról egy házban, döbbenetes dolgot talált ott a tulajdonos

astronet.hu

Astragalomancia – jóslás dobókockával

ripost.hu

Kiderült a titok! Németh Kristóf megtudta harmadik gyermekének nemét

ripost.hu

DNS-teszt: sokkoló dolog derült ki Beethovenről

ripost.hu

Botrány! Azariah dalával gyalázták meg Jimmy emlékét

mindmegette.hu

Játssz és Nyerj! Húsvéti finomságokkal és sütésre kész hírességekkel érkezik az Ide süss! legújabb évada(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-