Eszelős, amit a 71 éves Stallone művel az edzőteremben

Készül az új Rambo film forgatására, így nem engedheti el magát a hollywoodi sztár. A Rocky filmek fõhõse nem áll le az izomépítéssel.

Valljuk be, a férfiemberek többsége 70 felett kényelmesen hátradől, mondván, hogy a javát már letudta, jöhet a jól megérdemelt, nyugdíjas pihenés. Azonban Stallone-t nem ilyen fából faragták: bár már betöltötte a 71-et, a készülő filmjei miatt még mindig csúcsformában kell lennie. A Rambo folytatását várhatóan idén szeptemberben kezdik forgatni, és addigra a színésznek nemcsak a szöveget kel megtanulnia, de az izmaira is rengeteg munka vár.

Amellett, hogy jelenleg a Creed második részét forgatja, az edzésre is marad ideje: Instagram oldalán mutatta meg követőinek, hogyan formálja az izmait. A húzódzkodáshoz kell egy stabil erőnlét, masszív kar- és hátizmok, de Stallone visz bele egy kis csavart: nem fel-le húzza a testét, hanem a rúdon megtartva magát, előre-hátra mozog. Valószínűleg kevés 71 éves férfi tudná utána csinálni, de ez a gyakorlat még a fiatalabbaknak is komoly kihívást jelenthet.

 

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!