Végigsöpört a neten ennek a lánynak az őszinte vallomása

Alakja miatt szóltak be neki. De õ nem akármilyen módon vágott vissza.

Csúnya és válogatott beszólásokkal alázták meg ezt a fiatal nőt a közösségi oldalán. Hasonlóra már sok példát ismerünk, általában a túlsúlyos embereket szokták pellengérre állítani a legtöbben, ő viszont azért szúrta sokak szemét, mert az átlagnál sokkal izmosabb.

Chloe Madeley alakja, és leginkább az ebbe fektetett munka a legtöbb embert persze lenyűgözte, de akadt, aki egyenesen undorítónak nevezte őt, mondván, hogy teste egy cseppet sem nőies látvány.

Chloe egy igazán elegáns és hatásos üzenetben reagált erre a kritikára. „Ami undorító, az nem az én testem. Sőt, nem bármelyikünk, akármelyikünk teste, legyen szó bármilyen alkatról, soványról, kövérről, izmosról vagy dundiról! Ami undorító, az nem más, mint

az agymosás, mely megmondja helyettünk, hogyan is kell kinéznie egy nőiesnek tekinthető testnek.”

Majd kifejtette azt is, hogy ő soha nem lenne képes undorítónak nevezni bárkit is, szerinte ugyanis a támogatás és a megértés sokkal fontosabb, különösen annak kellene lennie nőként egy másik nővel szemben. Ezért aztán úgy gondolja – mi pedig ezzel csak egyetérteni tudunk –, hogy végső soron kettőjük közül ő a nyertes. Nem pedig az, aki mocskolódva kritizál másokat.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!