Létrehozva: 2016.03.13.

Felrobbantotta a netet a magyar kismama, alig hiszel a szemednek!

Elképesztõ fotókkal mutatta meg terhessége fázisait Balog Renáta. Leesik az állad, ha megnézed, milyen feszes a teste most is, pedig hamarosan jön a baba! Reni 2 évvel ezelõtt váltott életmódot, de a sportot nem hagyta abba állapotosan sem. Így lett szupercsinos kismama!

A 30 éves Balog Renáta élete 2 évvel ezelőtt hatalmas fordulatot vett. Zavarták a derekán lévő úszógumik, csinos, és jó alakú akart lenni, ezért úgy döntött, hogy változtatni fog. Miután alaposan áttanulmányozta a lehetőségeket, úgy döntött, drasztikusan lecsökkenti étrendjében a szénhidrátokat, és aktív sportolásba kezd. Elhagyta a kenyeret, a tésztát, a süteményeket, ezek helyett igyekezett minél több zöldséget: karfiolt, brokkolit, cukkinit, enni. 6 hónap alatt alatt sikerült is elérnie az álomalakját.

"Fél év alatt elértem a számomra tökéletes alakot, amit tartottam is minden akadály nélkül!"

Aztán nagy változás történt Renáta életében, teherbe esett.

"Tavaly augusztus óta tudom, hogy kisbabám lesz és nagyon büszke vagyok arra, hogy nem adtam fel sem az Update táplálkozást, sem a mozgást."

Renit az sem tartotta vissza, hogy kapott hideget-meleget a sokak számára túl sportos életvitele miatt.

"Azzal riogattak, hogy ha nem eszem elég cukrot a baba nem fog fejlődni! Elképedtek a sport miatt is. Te Futsz??? Tornázol??? Azért vigyázz, nehogy baja legyen a babának!"

Reni nem volt hajlandó hallgatni a kritikákra, nem hagyta, hogy lehúzzák. Továbbra is tornázott és körültekintően evett. És milyen jól tette!

"Rendszeresen futottam és Réka tornáit végeztem. Az első 3 hónapban leálltam a futással (igazából 2 hónap maradt ki) mivel a baba érdekében kerülni kellett mindenféle rázkódást. De a tornát folytattam, de nem a kismamatornát, mert én azt kevésnek éreztem. Ugyanúgy edzettem, mint azelőtt (Réka DVD-kre). Hasizomgyakorlatokat nem csináltam és a lábsúlyokat is pihentettem."

Reni jól viselte a terhességet, de a futás rettentően hiányzott neki, ezért mihelyst megkapta az orvosi engedélyt arra, hogy nyugodtan futhat újra, szinte repesett a boldogságtól.

"11 hetesen már újra futottam!!! Nem lehet leírni azt az érzést, amit akkor éreztem. Potyogtak a könnyeim futás alatt, de természetesen a boldogságtól! Emlékszem, nagyon óvatos voltam, de aztán hétről hétre egyre többet bírtam, a legjobb időm kismamaként 39 perc 7 km volt!"

Reni általában 7 km-eket futott, és egyszerűen imádta a 2. trimesztert. Úgy érezte, tombol benne az energia. A terhesség vége felé azonban óvatosabb lett.

"Az utolsó 3 hónapban ismét visszavettem a tempóból, újra leálltam a futással, csak a torna maradt maradt Rékával! (Nem kismamatorna.) A DVD-khez a karedzéseknél a mai napig 3 és 2 kg-os súlyokat használok. A legtöbb ismerőstől megkaptam hogy nekem csak a hasam nő, nincs is rajtam felesleg! Én erre persze nagyon büszke vagyok."

"Voltak akik azt mondták, nagyon ügyesen csinálom! Nekem nem fáj a hátam vagy a derekam, pedig van pocakom, de hát ezért fontos a mozgás! Sőt, nem is vizesedek, ami szintén életmódomnak köszönhető! Állóképességem remek és büszke vagyok rá, hogy így alakult! Ráadásul a baba teljesen jól van, gyönyörűen fejlődik. A súlyom is teljesen normális!"

A fitt, várandós anyuka most a 35. hétnél tart, és 9,3 kg többsúlyt szedett fel eddig. Imádja az Update-et, a mozgás adta örömöt és

minden kismamát csak biztatni tud, hogy ne féljen a sporttól a terhesség alatt sem!

"Nem érdemes abbahagyni az egészséges táplálkozást és a mozgást! Tudom, hogy sok az ellentétes vélemény, de nem szabad hinni nekik! A baba mindent megkap, és pont ilyenkor

nem szabad 20 kilót vagy akár többet felszedni, mert sem magunknak, sem pedig a babának nem teszünk vele jót!

Tudatos táplálkozás, ebben rejlik az erő!!! Én ebben hiszek! Az Update életmódrendszer megismerése a legjobb dolog, ami történhetett velem!!! Remélem más kismamáknak tudok ezzel segíteni!"

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jürgen Klopp megtalálta a felelőst a Liverpool újabb kudarcáért

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

mandiner.hu

„Szürke a cella” – nyílt levelet írt magyar börtönéből az olasz antifa

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

ripost.hu

Szívszorító: Már csak a szeretett kutyája holttestét simogathatta meg, óriásit hibázott a légitársaság

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

ripost.hu

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életet forgatja fel gyökeresen a telihold!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

TESTFACTOR

„Azt sem tudtam elviselni, ha lefotóznak” – 33 kiló fogyás után talált magára Adrienn

YESSS

Olaszország legkiválóbb múzeuma adott otthont a magyar alkotásoknak a Milan Design Week alatt

YESSS

Egyetlen farmerben járnak idén nyáron a francia nők, válaszd ezt te is!

YESSS

Nagy visszatérő: ez a farmer lesz a tavasz befutója

YESSS

Idén nyáron öltözz Nanushkába! Ezek lesznek a legmenőbb darabok

YESSS

Felrobbant a TitkTok, ez lesz 2024 legdivatosabb hajszíne! Vigyázz, ha tényleg kipróbálod

YESSS

Itt az új mikrotrend: figyeld a tornacipőt!

YESSS

Katalin hercegné bájosan mutatja meg a friss divatot