Létrehozva: 2023.01.19.
Módosítva: 2023.01.19.

“Mindig fogytam-híztam” - Molnár Anikó 10 kiló mínusszal ismét bomba formában van (x)

Molnár Anikó fiatalon szerzett országos hírnevet, amikor 2003-ban, immáron 20 éve beválogatták a ValóVilág 2. szériájába, ahol második helyezést ért el. 2014-ben Ő lett a Nagy Ő, aki sorra kosarazta ki a férfiak a rózsaceremóniák során, hiszen 25 férfi versengett a kegyeiért. Ma már inkább a nyilvánosságtól távol éli életét, saját sminktetováló vállalkozása van, rengeteg segít állatmenhelyeknek és gyerekeiként szereti mind a 4 örökbefogadott kutyusát.

 

Nemcsak Anikó életvitelében következtek be nagy változások, de alakját illetően is: láthattuk 30 kg plusszal, mégis csinosan, majd bomba formában pózolt nagy fogyása után. Súlyát nehezen sikerült tartania, mindig visszajöttek a plusz kilók.

Molnár Anikónak saját kozmetikai vállalkozása van. Fotó: pharmax.hu

Én mindig fogytam-híztam, fogytam-híztam, állandóan a súlyommal küzdöttem. Mindezek mellett sokan nem tudnak arról, hogy a nem csak a súlyfelesleg, de az állandó puffadás is megnehezítette az életem

- Mondta Anikó.

Anikónak sokáig csak az számított, mit lát a tükörben, mit mutat a mérleg, azonban az évek megtanították arra, hogy most már ne csak az számítson neki, milyen formában van, hanem az is, hogyan érzi magát.

Anikó gyerekeként szereti örökbefogadott kutyáit. Fotó: pharmax.hu

 

Volt olyan, hogy ültem az autóban és egy nadrág volt rajtam övvel. Nem csak az övet kellett kicsatolni, hanem a nadrágom gombját is, annyira puffadtam.

Anikó számtalan diétát kipróbált már, de rájött arra, hogy első lépésben a legfontosabb az emésztését támogatni, a puffadás ellen tenni, majd ezután jöhet a jutalom: a plusz kilóktól való megszabadulás.

A Prebiotic Slim-mel nem csak közel 10 kg-tól szabadult meg, de emésztése-támogatásáért és a puffadás csökkentéséért is tett.

“Még sosem találkoztam olyan súlycsökkentő készítménnyel amely a növényi hatóanyagokat párosította volna prebiotikumokkal. Gondoltam, adok neki egy esélyt, és milyen jól tettem”  Fotó: pharmax.hu

A Prebiotic Slim étrend-kiegészítő ereje a növényi kivonatokban rejlik. Az articsóka támogatja az emésztést, hozzájárul a gyomor-bélrendszer komfortérzetéhez puffadás és teltségérzet esetén. A benne lévő cikória az emésztőnedvek termelődését és a gyomor-bélrendszer mozgását segíti. A súlycsökkentésért két növényi kivonat: a keserű narancs és gymnema felelnek. A formula különlegessége, hogy prebiotikumokat is tartalmaz, ami a vastagbélben élő, jótékony hatású probiotikus baktériumok táplálékául szolgálhat.

A Prebiotic Slimet keresd a prebioticslim.hu oldalon, a dm, Rossmann üzleteiben és a patikákban.

(X)

Anikó  közel 10 kg-tól szabadult meg, de emésztése-támogatásáért és a puffadás csökkentéséért is tett. Fotó: pharmax.hu

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

vg.hu

Megkérdezték a magyar fiatalokat, milyen autót vennének – nem erre a válaszra számítottak

ripost.hu

Megdöbbentő bejelentést tett a NASA: életet találtak a Marson

vg.hu

Magasabb kamatozásra vált a Bónusz Magyar Állampapír

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

ripost.hu

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

ripost.hu

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életet forgatja fel gyökeresen a telihold!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-