Létrehozva: 2021.05.27.

„Azonnal működött a kémia„-Kis Grófóval régóta dédelgetett álmát valósította meg Nótár Mary

Közös célt tűztek ki maguk elé az énekesek és közös terveik is vannak a jövőre nézve.

A népszerű énekesnő egy jogvita miatt négy éve nem keresett egy vasat sem a saját számaival, a krízishelyzetnek azonban most végre vége szakadt, Kis Grófóval Nótár Mary egy régóta dédelgetett álmot valósított meg. A közös duett újra a csúcsra repítette – írja a Bors.

Az elmúlt időszakban volt olyan pillanata Marynek, hogy úgy érezte, inkább szakmát vált

Nagyon nehéz időszakon van túl Nótár Mary és Kis Grófo is. Mindkét énekes gyászol, Mary édesanyja és Grófo édesapja is elhunyt. A fiatal mu­zsikusok összetörtek a szerettük elvesztésétől, de a szomorúság elől mindketten a munkába menekültek.

Nótár Mary életét viszont nem csak a gyász keserítette meg. Az énekesnő négy éve áll peres viszonyban a volt kiadójával, aminek következményeként azóta egy vasat sem kereshetett a saját dalaival. Azokat ugyanis letiltották a videómegosztó oldalakról, ami miatt hosszú ideje jár a bíróságra. A slágerei pedig nem akármilyen forgalmat hoznak, dalonként látni 20 milliós letöltéseket, ami hazai viszonylatban is elképesztő népszerűségről árulkodik. Mary azt mondja, a krízishelyzetet úgy élte meg, mint egy nagyon sokáig tartó turnét...

„Soha, egyetlen percig nem gondoltam, hogy visszafordulok, hogy hagyom a karrieremet a fenébe és belevágok majd valami másba„ – mesélte a Bors megkeresésére Nótár Mary. „Rendkívül kitartó vagyok és hiszek abban, amit csinálok. Ettől vagyok hiteles. Számomra a világon a legfontosabb dolog a zenélés, a szórakoztatás. Még akkor is, ha egy probléma miatt évekig nem keresek pénzt vele” – mondta, majd így folytatta: „Ezt az időszakot úgy éltem meg, mint egy hosszú fellépéssorozatot. Nem gondoltam a YouTube-lejátszásokra, a bevételre. A közönségre koncentráltam. És persze végig hittem benne, hogy egyszer véget ér az az időszak, és lám, eljött az idő.„

Mary úgy érezte, Grófóval újra kész mulattatni

Mary és Kis Grófo régóta ismerik egymást, és bár a két énekes régóta tervezte, hogy egyszer kiadnak egy közös slágert, az együttműködésre mostanáig várni kellett.

„A Tequila című dal szövegét és dallamát is én jegyzem, de úgy éreztem, Grófo hangja nagyon illene ehhez a muzsikához” – magyarázza Nótár Mary. „Szerencsére ő is így érezte„ – tette hozzá nevetve. „A közös munka nagyon jól ment, azonnal működött a kémia, ami szerintem át is jön a klipet nézve. Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy jól sikerült.”

Az énekesnő szavaival egybecseng az említett közös dal sikere, a legnagyobb zenei lejátszón napok alatt érte el a legfelkapottabb sláger státuszt. Tíz nap elteltével pedig az egymilliós letöltést is meghaladta. Nem kérdés, hogy bomba siker lett.

„Több oka van annak, hogy jó lett ez a dal„– mondta Kis Grófo. „Érezni azt az egységet, ami Maryt és engem összeköt. Nagyon sok közös van a sorsunkban, a legfrissebb és legerősebb élményünk sajnos, most a szüleink elvesztése. A fájdalom viszont generátorként működik, mindketten azt szeretnénk, ha az édesanyánk és édesapánk büszke lenne ránk onnan fentről. Ezért dolgozunk. Részemről most azt érzem, hogy erős vagyok, édesapám ad erőt az égből. Tele vagyok ener­giával, jólesik dolgozni, nagy élmény volt Maryvel a közös projekt. Úgy érzem, ennek még itt nincs vége, jövünk még hasonló meglepetésekkel, az biztos!”

A jövőbeli kö­zös tervekre az énekesnő is bólogat, talán már meg is van a legújabb dalának szövege és dallama a fejében, Kis Grófóval Nótár Mary újra a csúcsra érhet.

„Nem szeretném palástolni a boldogságomat, nagyon örülök a sikernek„ – tette hozzá Mary. „Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Grófóval való közös munka új­raindította a karrieremet.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Együtt töltötte az estét A Nagy Ő és a Házasság első látásra két legmegosztóbb szereplője

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

hirtv.hu

Háború Ukrajnában és Izraelben – Egyedül Ukrajna nem ítélte el az oroszországi vérengzést

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

mandiner.hu

Íme, az öt legerősebb állítás Varga Judit Hajdú Péternek adott interjújából

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

astronet.hu

A Szeretet angyala vigyáz ránk március 26. és 30. között

ripost.hu

Olyat találtak az ellenőrök az egyik KFC konyhájában, azonnal bezáratták

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek