Létrehozva: 2015.12.15.

Hihetetlen szerencse! Súlyos balesetet úszott meg Stohl András

A színész fellépése majdnem tragédiába fulladt, hiszen egy nehéz homokzsák kis híján a fejére esett. Miközben a nézõk a szívükhöz kaptak, õ viccesen reagált a veszélyes esetre.

Stohl András nem csak a képernyőn kerül nem mindennapi helyzetekbe, hiszen míg a Válótársak című sorozatban meztelenre vetkőzik, addig színházi előadása közben igazi vészhelyzeteket él át.

Szombat esti színpadra lépése nem várt fordulatot vett. Egy súlyos kellék a színpadra esett, és majdnem eltalálta a színész fejét.  Buci nem rémült meg, sőt viccesen reagált a rázós helyzetre - írta meg a Bors.

A harmadik felvonás egyik jelenetében Stohl András és Kern András volt a színpadon, amikor egy homokzsák zuhant a kanapéra, amelynek épp Stohl András támaszkodott.

"Lenézett rá, és egy ajtón, amely a díszlet része volt, kivágta a színpadról, hozzátéve: ez nem ide való" - idézte fel a történteket az egyik néző, majd hozzátette, Stohl viccesen egy terrortámadáshoz hasonlította a váratlan esetet. A színész azonban többet nem kívánt nyilatkozni a szerencsésen elkerült balesetről.

"Ez az eset csak a színházra tartozik" - mondta tömören a lapnak az RTL Klub sztárja, a Vígszínház szerint pedig senki nem vonható felelősségre ebben az esetben.  

Még sikeres, jól működő előadások esetében is előfordulhat technikai hiba. Ez történt A testőr című előadásban, amit Stohl András, ahogy egy igazi színészhez illik, azonnal frappánsan megoldott.

A közönség a színész gesztusát nagy tapssal fogadta. Az előadás kitűnő hangulatban folytatódott" - nyilatkozta a színház vezetősége.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Összeverték Németh Kristófot, kihívták a rendőrséget

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

vg.hu

Nem akármilyen életjelet adott magáról a magyar gazdaság: itt a friss GDP-adat

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

ripost.hu

Most kaptuk: brutális tömegkarambol történt az M7-esen, zajlik a mentés

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Vége! Komoly döntést hozott a TV2 gyönyörű sztárja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-