Létrehozva: 2024.10.03. 11:30

Újabb titok derült ki Cinthya Dictator és Molnár Tamás esküvőjéről

Mindenkit váratlanul ért a fotós és a zenész bejelentése, összeházasodtak. Cinthya Dictator nem sokat árult el a nagy napról, de most egy újabb titokról lebbentette fel a fátylat.

Cinthya Dictator és Molnár Tamás több mint hét éve alkot egy párt. Két évvel ezelőtt került sor a lánykérése, néhány nappal ezelőtt pedig a legnagyobb titokban össze is házasodtak. A boldogító igent pedig nem akárhol mondták ki egymásnak, ugyanis Las Vegasban élték át életük egyik legszebb pillanatát. 

Cinthya Dictator
Cinthya Dictator és Molnár Tamás titokban házasodtak össze (Fotó: Czerkl Gábor)

Cinthya Dictator megmutatta különleges jegygyűrűjét

Az influenszer-fotós lány Instagram-oldalán posztolt az esküvőről. Most pedig egy újabb titokra derült fény. Mint ahogy a páros sem, a jegygyűrű sem szokványos, és komoly jelentéssel bír számukra.

A szemük színét képviseli jegygyűrűjük köve

Fontos volt nekünk, hogy a karikagyűrűink igazán különlegesek legyenek.

Két éve végeztem el az ötvös iskolát, ami jól mutatja, mennyire fontosak az ékszerek. Ezt azzal a céllal tettem, hogy a tervezésben tudatosabban részt tudjak venni. Ez a szenvedély gyerekkorban kezdődött, amikor rátaláltam nagyszüleim régi ékszereire. Emlékszem, milyen izgalmas felfedezés volt – az ékszerek nem csupán tárgyak, hanem kézzelfogható pillanatok és érzések, amelyek generációkon átívelnek."

Mindkettőnk szeme zöld, és apró eltérésekkel, de nagyon hasonló az árnyalatuk és mélységük – ezt a smaragd gyönyörűen visszatükrözi.

Hosszú tervezési folyamat előzte meg az ékszerek megszületését, hiszen fontos volt, hogy azok teljes mértékben minket tükrözzenek és az egymás iránti szeretetünket szimbolizáljak” – osztotta meg követőivel a gyűrű titkát Cinthya.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek