Létrehozva: 2024.10.03. 06:00
Módosítva: 2024.10.03. 07:42

Tóth Gabi leütötte a szerelmét

Az énekesnő és párja, Papp Máté Bence lázasan készülnek a Dancing With The Stars versenyére, a felkészülés azonban nem problémamentes. Tóth Gabi a minap véletlenül leütötte a partnerét, de előfordult olyan is, hogy ott rúgta meg a férfit, ahol a legjobban fáj...

Tóth Gabi és Papp Máté Bence lesz a Dancing With The Stars ötödik évadának egyik versenyzőpárosa a tízből. A két hírességnek csak első hallásra van előnye a többiekkel szemben, hiszen Máté profi táncos, de a Fricska együttes szólistája nem minden táncstílusban képzett, így például a latin táncokban sem, melyet most rekordsebességgel kell elsajátítania. A próbák alatt pedig nem kevés baleset történik... 

Tóth Gabi Papp Máté Bence
Tóth Gabi és Papp Máté Bence idén megméretteti magát a Dancing With The Stars versenyében Fotó: Mediaworka archív

Tóth Gabi ütése

Az énekesnő a hétvégén egy nagyon vicces videót tett közzé az Instagram oldalán amelyen azt látni, hogy táncpróba közben véletlenül akkorát üt Mátéra, hogy végül mind a ketten a földre rogynak. Természetesen ez a véletlen ütés nem volt erős, a páros inkább a nevetéstől csuklott össze. Tóth Gabitól azt kérdeztük ennek fényében, hogy megy a felkészülés, szerinte hol helyezkednek ez az ötödik évad mezőnyében, és hogy bírja a táncos párja a sok ütést? Az énekesnő nevetve válaszolt: 

Tóth Gabi Papp Máté Bence
Tóth Gabi és Papp Máté Bence felkészülése nem mentes a balesetektől Fotó: Mediaworks archív

Volt már nagyobb baj is 

„A kisebb balesetektől eltekintve nagyon jól tudunk együttműködni, Máté stabilan tart, mellette biztonságban érzem magam" - kezdte a megszólalását Tóth Gabi, aki így folytatta: 

Természetesen tudtuk, hogy ez egy nagyobb vállalás lesz. Hiszen Máté hiába táncos, meg kellett tanulnia a latin táncokat is, amire ugye neki kell engem is megtanítania. Szóval nem egyszerű a helyzet, de álljuk a sarat! A versenytársakat láva azt gondolom, hogy erős páros vagyunk… nem hiszem, hogy feleslegesen szoronganunk kellene. Aztán persze majd meglátjuk az élő adások alatt, hogy ki hova fejlődött időközben. 

Tóth Gabi szerint miután ők mindketten előadóművészek, otthonosan mozognak a színpadon, ezzel is előnyt élveznek a "civil sztárokkal" szemben. 

Tóth Gabi Papp Máté Bence
Tóth Gabi és Papp Máté Bence otthonosan mozog a színpadon Fotó: Máté Krisztián

Van egy alapmozgásom, nem vagyok botlábú, szerintem jól fogunk teljesíteni. Nincs bennem szorongás sem, mert Máté nagyon érzi minden mozdulatomat és pontosan tudja, hogy hogy kell vezetni engem. Nagyon eltökélten és pozitívan állunk a versenyhez és már nagyon várjuk! 

És, hogy mit mond Gabi a balesetekkel kapcsolatban? 

Mit is mondhatnék, a táncban előfordul az ilyen... Máshol is megrúgtam már szegény Mátét, egy egész stáb előtt...össze is esett. De szerencsére nem haragudott rám nagyon.

– mondta nevetve Gabi.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek