Kínos videó: Magyar Péter a nemi szervét fogdosva járatta le magát Strasbourgban

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.10. 14:30

Ettől lehidalsz! Tóth Gabi páratlan humorral reagált a legújabb támadásokra

Humorral kezeli az őt ért támadásokat az édesanya. Tóth Gabi népes rajongótábornak örvend, ám mindig akad, aki bele tud kötni a legártatlanabb tetteibe is.

Tóth Gabi humorral vágott vissza egy utálkozónak. Az énekesnőnek nagy rajongótábora van, de mindig vannak olyanok, akik elégedetlenek vele. És nem a színpadi teljesítményéről van szó: volt, akinél azzal húzta ki a gyufát, hogy kiült a kertjébe pihenni…

tóth gabi
Tóth Gabi eljutott arra a pontra, amikor már szórakoztatják a beszólások, humorosan vágott vissza egy ítélkezőnek (Fotó: TV2)

„Nyugalom és béke"

Tóth Gabi mozgalmas időszakon megy át: fellépései mellett hétről hétre brillírozik a Sztárban Sztár All Stars évadában, közben pedig gőzerővel készül a két hét múlva elstartoló Dancing with the Stars élő műsoraira, ahol párjával, Papp Máté Bencével lép parkettre. Mindemellett persze kislányával, Hannarózával is a lehető legtöbb időt tölti.

Nem csoda, ha néha egy kis pihenésre is szüksége van – vagyis lenne. A minap egy vicces videót rakott ki közösségi oldalára, amin a teraszán ülve élvezné a nyugalmat, ám egy szomszéd zajos kerti gépe megzavarja a csendet…

Nincs is annál jobb, mint amikor hazaérsz egy hosszú nap után és gyönyörködhetsz az otthonod kilátásában! Nyugalom és béke” – fogalmazott Gabi, aki nevetős fejecskékkel jelezte iróniáját, a videón ugyanis fülsiketítő zúgás hallatszik a háttérben.

Az ártatlan mókás videó nem nyerte el mindenki tetszését, többet azon pampogtak, hogy milyen jól megy a sora, hogy csak kávézgat otthon…

Tóth Gabi humorral vágott vissza

Hol van a gyerek? Mosás, főzés, takarítás? Ez is hozzátartozik a családhoz!” – oktatta ki egy hozzászóló. Gabi, aki legtöbbször figyelmen kívül hagyja a háborgásokat, ezúttal nem állta meg válasz nélkül:
Persze! Ő megcsinál mindent szerencsére!” – élcelődött az énekesnő, frappáns válasza pedig sok valódi követője, rajongója tetszését elnyerte.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek