Magyar Péter pánikszerűen törölni kezdte a cigarettacsempésszel közös képeket

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.12. 09:45

Összecsomagolt és elhagyta az országot Szorcsik Viki

A színésznő utál repülni, de álma miatt most megint megtette. Szorcsik Viki nem csak pár napra utazott a paradicsomi Madagaszkárra…

A szexi színésznő igazi világutazó, már az összes kontinensen járt. Szorcsik Viki szeretné a világ minden szegletét bejárni, most éppen Madagaszkár volt az úti cél. 

Szorcsik Viki
Szorcsik Viki igazi világutazó Fotó: Instagram

Szorcsik Viki ezért hagyta el az országot

2008 óta közel ötven országban járt a színésznő, és még legalább ennyi szerepel a bakancslistáján. Szorcsik Viki utazásai során számtalan veszélyes kalandba keveredett már eddig is: Mexikóban lyukas kajakja elmerült egy tóban, kergette meg hatalmas jaguár Costa Ricán, de keveredett ötórás durva viharba repülőn ülve és egyszer búvárkodás közben 30 méter mélyen elfogyott az oxigénje. Ahogy korábban fogalmazott: míg más tárgyakat, ő élményeket gyűjt. Mert imád új tájakat, más kultúrákat és gyönyörű természeti kincseket felfedezni, volt már, hogy hosszabb időre le is telepedett idegen országban. Szorcsik Viki hálás az életnek, szerencsésnek érzi magát, mert modellként rengetegszer utazott, hogy egzotikus tájakon készítsenek róla fotókat.

A szexi színésznő úti célja most Madagaszkár volt, három hétig egy óceánparti villa az otthona. Nem véletlenül erre a gyönyörű szigetre vetette szemét Viki. Madagaszkár növény- és élővilága semmihez sem fogható, az itt található fajok 90 százaléka sehol máshol nem lelhető fel. A világon egyedül itt élnek a gyűrűsfarkú makik és a legmagasabb kenyérfák. A figyelemre méltó állatvilágot és növényvilágot az elképesztően sokszínű, epikus tájak egészítik ki, az esőerdőtől a sivatagig minden megtalálható a palettán. A lenyűgöző természet mellett gazdag kultúrát, bonyolult hiedelmeket és rítusokat találunk. A madagaszkáriak jelszava a „mora-mora”, azaz lassan-lassan: soha senki nem siet, és mégis minden mindig megoldódik. 

Mindig kalandos az útja

A legérdekesebb talán az volt, amikor Costa Ricán felmentünk egy vulkánhoz, mondták, hogy időben fel kell érni oda, mert mindjárt jön a monszun… Nálunk persze nem volt sem esernyő, sem kabát, de én gondoltam, mi bajunk lehet. Persze felmentünk, gyönyörű volt a látvány, aztán a semmiből jött a monszun, besötétedett minden, ömlött az eső, Gabikával el is indultunk gyorsan lefelé gyorsmenetben, majd egyszer csak meghallottunk egy félelmetes ordítást, olyan igazi velőtrázót, egy jaguárét. Soha nem felejtem el azt a pillanatot, egyszerre mondtuk: FUTÁS! Életemben nem sprinteltem így, az életemért futottam, rettegtem!

– mesélte korábban a Metropolnak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek