A Mediaworks közleménye: DIGITÁLIS FÓKUSZ, ÚJ TARTALMAK, BŐVÜLŐ EGYÜTTMŰKÖDÉS

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.25. 13:30

Veszélyesen szexi fotó sorozatot mutatott magáról Szabó Franciska

Az egykori Exatlonosból lett pofozó bajnok szívesen bűvöli el pikáns képeivel a rajongókat. Szabó Franciska a napokban ismét nagyot domborított: csak egy sárga vigyázat feliratú szalaggal volt körbe tekerve.

Szabó Franciska az Exatlon Hungary műsorában mutatkozott be a tévés közönség előtt, azóta pedig nemcsak hazánkat hódította meg. Külföldön profi pofozóként komoly karriert futott be, emellett még egy OnlyFans-oldalt is üzemeltet, hogy egy kicsit pikánsabb képekkel kedveskedjen a hűséges hódolóinak. Bár nemrég Franciskának ki kellett vetetnie a szilikont a melleiből, az önbizalmát és a nőiességét ez egy cseppet sem csorbította.

Szabó Franciska
Szabó Franciska Exatlon Hungary-s debütálása töretlenül halad előre (Fotó: Instagam)

A napokban ismét egy arcpirító fotósorozatot osztott meg a közösségi oldalán. A sportolónő Christina Aguilerára emlékeztető hajzuhataggal pózol egy szinte semmit sem takaró fehérneműben. De Franciska ennél is tovább ment, amikor egy sárga figyelmeztető szalaggal tekertette körbe a bájait. Ezek láttán még az is beleszeret, aki eddig nem ismerte. Követői pedig elárasztották elismerő kommentekkel, volt akitől még házassági ajánlatot is kapott.

Szabó Franciska OnlyFans-videóit viszik, mint a cukrot

A fehérneműs domina pankrátorként Amerikában befutott exatlonos állítólag akkor határozta el, hogy regisztrál az OnlyFans felnőtt tartalommegosztó platformra, amikor rájött, hogy az exe elmondása szerint nemcsak az önbecsülésétől fosztotta meg, de temérdek pénzétől is megszabadíthatta.

Ezért indítottam az OnlyFans-oldalamat is. Úgy, hogy nem vállalok pornót, nem mutatok cicit és pu***t, hanem fétis és domina tartalmakat teszek fel, így is havonta egymillió forintos bevételem van. De nem ez a nagy pénz, hanem hogy feláldozva a szabad hétvégéimet, rajongók kibérelhetnek, meghívnak, lefoglalnak, mint domina pankrátor. Emiatt több száz kilométert utazom hétvégente, de megéri

— nyilatkozott felnőtt tartalomkészítői karrierje kapcsán. Korábban Hajdú Péternek a Frizbi TV-n azt is bevallotta, hogy bár a kezdetekben tényleg „csak” havi egymilliót keresett, hamar felfutott az OnlyFans-oldala és az abból származó bevételei is.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek