SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.10.08. 07:00

„Az orvos próbálta húzni ki a babát” – durva dolog történt a szülőszobán a magyar énekesnővel

A Sztárban Sztár leszek! felfedezettje pénteken hozta világra negyedik gyermekét. A kórházban viszont nem úgy mentek a dolgok, ahogy azt Sebestyén Katja igazán szerette volna.

Huszonegy órán át tartó vajúdás után született meg október 4-én Sebestyén Katja negyedik gyermeke

Sebestyén Katja
Sebestyén Katja 21 óra vajúdás után hozta világra negyedik gyermekét (Fotó: tv2)

A kis jövevény a Patrik Péter nevet kapta, és azt már az énekesnő várandóssága alatt tudni lehetett, hogy nagyon nagy baba. Ám azt akkor még Katja sem sejtette, hogy milyen tortúra vár rá a szülőszobán addig a pillanatig, amíg végül magához ölelheti a csöppségnek nem nevezhető kisfiút.

„Mecsei Patrik Péter vagyok, ma 12.23 perckor születtem! 21 óra vajúdás után jöttem a világra! Anyával mind a ketten jól vagyunk”

újságolta Sebestyén Katja, aki egy fotót is mutatott az újszülöttről.

A gratulációk természetesen csak úgy özönlöttek az énekesnő bejegyzése alá, ám az azonnal feltűnt a rajongóknak, hogy csaknem egy napig vajúdott a Sztárban Sztár leszek! első évadának egyik nagy kedvence. Vajon valamilyen komplikáció adódott a kisfiú világra jövetele során? Nos, Sebestyén Katja úgy döntött, hogy megelőzi a bővebb találgatásokat, inkább tiszta vizet önt a pohárba. Kiderült, az énekesnő magzatvize már csütörtök délután elfolyt, ám a kis Patrik Péter ezt követően még sokáig nem akart kibújni a nagyvilágba.

„Elfolyt a magzatvíz csütörtök délután fél négykor, bementünk a kórházba, és órákkal később kezdődtek csak a fájások. Egy egész éjszakán át ötperces fájásaim voltak, de nem tágult ki a méhszáj. Aztán voltak két-három perces fájások órákon keresztül, de azok se sokat tágítottak, majd délelőtt kaptam oxitocint és epidurális érzéstelenítést is. Egy órára jutó érzéstelenítőt kaptam csak, utána nem adtak tovább, hagyták, hogy érezzem, hogy ki tudjam tolni a babámat"

– kezdte a beszámolót Katja, akinek végül egy komplett orvosi stáb segített.

„Végül péntek délután, 12:23-kor született meg Patrik, de vagy nyolc-tíz orvos, nővér, egyetemi hallgató segítségével. Nagyon nagyfejű, nagy súlyú baba és nagyon nehezen jött ki. Több mint tíz tolófájás kellett hozzá, plusz ezek az emberek, mert ketten-hárman a hasam nyomták, ketten a lábam tolták hátra, az orvos próbálta húzni ki a babát” – mesélte a megpróbáltatásokat az énekesnő, akinek negyedik gyermeke végül egészségesen, 4230 grammal jött a világra és egy igazi hajasbaba.

Sebestyén Katja várandóssága alatt autóbalesetet szenvedett (Fotó: TV2)

Sebestyén Katja balesetezett a várandóssága alatt

A kis Patrik Péter születése nemcsak azért egy igazi áldás az énekesnő számára, mert 42 évesen vállalta a 4. gyermekét, hanem azért is, mert autóbalesete volt a terhessége 7. hónapjában. 

Katja a debreceni kardiológiáról tartott hazafelé, autóbalesetet szenvedett.

„Napközben Debrecenben voltam kardiológiai vizsgálaton, mert picit rendetlenkedni kezdett mostanában a szívem, szerencsére nem komoly, de ha nem vigyázok, akkor a későbbiekben még lehet komolyabb baj... Kórházból hazajövet már majdnem hazaértem, amikor jött a baleset és az árokban kötöttem ki, de azt se tudom, hogy hogyan történhetett. Az biztos, hogy a biztonsági övnek köszönhetem azt, hogy nem lett komolyabb baj, sajnos fáj még a tüdőm és a vállam, ahol be voltam kötve. Az öv alját a hasam alá tettem, így a picinek nem lett baja! Így legalább nem csapódtam mindenhová a kocsin belül, mert az öv teljesen az üléshez fixált engem”

– mesélte akkor Katja a Facebookon.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek