Létrehozva: 2024.10.07. 13:30

Ryan Gosling igazi profi a konyhában!

A színész párja, Eva Mendes bármilyen házimunkát elvégez, csak a tűzhellyel nem akar megbarátkozni. De mivel Ryan Gosling remekül süt-főz, Eva és a lányaik mindent befalnak, amit eléjük tesz.

Kevesen hiszik el, pedig igaz: a Barbie című film Kenje régóta profin forgatja a fakanalat! Ám Ryan Gosling lányainak édesanyja a konyha közelébe sem megy...

Ryan Gosling ezzel vette le a lábáról a feleségét: valódi konyhatündér RIPOST
Ryan Gosling családja sosem marad éhen (Fotó: Northfoto / hot magazin)

Csak a túlélésre játszom a konyhában” – ismerte el Eva Mendes az Instagramon. „Ryan viszont profi szakács, és még muffint is úgy süt, ahogy senki más! Én a párolt zöldségen, illetve a rizsen túl nem vállalok mást. Viszont Ryan akármit elkészít, így sosem maradunk éhen. Ezzel azt is megmutatja a lányainknak, hogy ma már nincsenek tipikus női vagy férfiszerepek, amiket muszáj vállalni.”

Ryan Gosling és Eva Mendes 2011-ben a Túl a fenyvesen című filmben alakítottak egy párt, és a forgatás végére egymásba szerettek. 2014-ben született az első lányuk, Esmeralda, 2016-ban a második, Amada. Amíg a kicsik odahaza tanulnak, és Eva a háztartást vezeti, a főzés Ryanre hárul, aki mára magas szintre emelte a gasztrotudását.

Eva Mendes Reads From Her New Children's Book "Desi, Mami, And The Never-Ending Worries"
Eva Mendes szívesen végez házimunkát, de nem egy konyhatündér! (Fotó: Getty Images / hot magazin)

Néhány éve volt egy marokkói éttermem, ott tanultam meg profin elkészíteni egy csomó ételt

– mesélte Ryan az OK!-nak. 

„A Tagine Beverly Hills nevű helyet Ben Benameur séffel ketten alapítottuk, sok híres kollégám járt oda enni. Az egyik specialitásom a saksuka lett, amit azóta otthon is gyakran készítek, mivel Eva imádja.”

További érdekes sztártörténeteket olvashat a friss hot! magazinban (Fotó: hot! magazin)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek