Újabb botrány: Magyar Péter öccse közel 2 milliót tett zsebre a Diákhitel-megbízásokból

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.08. 10:00

Fontos fordulóponthoz érkezett Puskás-Dallos Bogi élete

Az énekesnő megható poszttal jelentkezett közösségi oldalán. Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti szerelmesebbek, mint valaha.

Puskás-Dallos Bogi nem véletlenül a közönség kedvence, a csinos énekesnő ugyanis kellőképpen beavatja követőit a magánéletébe, mégsem viszi túlzásba. 

Puskás-Dallos Bogi
Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti ötödik évfordulóját ünnepelte (Fotó: Hatlaczki Balazs)

Első a család

A csinos énekesnő Instagram-oldalára tett ki közös, romantikus fotót férjével, Petivel, ahol a szoros ölelés mellett egy forró csók is elcsattan közöttük. A poszt kevesebb mint 24 óra alatt közel hétezer kedvelést kapott, a rajongók odáig vannak a pillanatért. A kép a házaspár ötödik évfordulója alkalmából készült, bár ez még nem a házassági évfordulójuk, hanem vélhetően az összejövetelük fordulójaBogi és Peti egy tehetségkutató műsor mentor székében ültek, amikor közelebbről is megismerkedtek egymással. A pár 2021-ben házasodott össze, tavaly pedig megszületett első gyermekük, Ábel is.

Bogi sosem csinált titkot belőle, hogy számára a család, vagyis kapcsolata és kisfia az első, amiért felfelé ívelő pályafutását is hajlandó volt megszakítani. Nemrégiben például arról beszélt a Talk TV műsorában, hogy a kicsi születése miatt saját magát és karrierjét némileg háttérbe szorította, ami nem volt egyszerű neki, de egy cseppet sem bánja, hiszen minden pillanatért megéri. 

„Ránézek a gyerekemre, és úgy érzem, hogy nem is lehetnék boldogabb annál, mint amit most megélek. Ettől függetlenül ezt igenis ki kell mondani, hogy nekünk anyáknak ez sokszor nehéz” - vallotta.

Az ötödik évforduló mindannyiuknak jelentős

A Puskás-Dallos házaspár nemrégiben debütált kétszemélyes darabja, a „Volt öt évünk” óriási siker, amelyben egy szétesőben lévő házasság nehézségeit mutatják be, musical formában. A színdarabot azért is tartják kimondottan különlegesnek, mert a magánéletben egyébként nagyon is jól kijönnek egymással és harmonikus házasságban élnek

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek