Létrehozva: 2024.10.28. 13:30

Molnár Anikónak csak a fél mellére elég az új melltartója

Az egykori Nagy Ő-nek bizony nincs egyszerű dolga, ha melltartót akar vásárolni. Molnár Anikó szilikonméretére ugyanis nincs felkészülve a tömeggyártás.

Molnár Anikó 2023 nyarán döntött úgy, hogy mellnagyobbító műtétet hajtat végre magán, és mivel a híresség nem szeret kicsiben gondolkodni, az ország harmadik(!) legnagyobb implantátumát kérte a plasztikai sebésztől. A betétek tényleg óriásiak, 650 köbcentisek, efelett csak két nagyobb létezik...

Molnár Anikó
Molnár Anikó Instagram-követőit is rendszeresen elkápráztatja a bájaival (Fotó: Polyák Attila)

Molnár Anikó problémái 

A híresség nem véletlenül tetetett be ekkora implantátumokat: a különösen sikeres OnlyFans-oldalára látogató fizetőknek olyat szeretne mutatni, amiért megéri újra és újra visszatérni. Az üzleti modell be is vált, Anikó a több millió felhasználót magáénak tudó platformon igen előkelő helyezést foglal el a legfelkapottabb tartalomgyártók között, és ez így van már lassan másfél éve... A hatalmas melleknek azonban nem csak pozitív hozadéka van, a hétköznapokban bizony sokszor előfordul, hogy gondot okoznak. Például akkor, amikor melltartót kell vásárolni. A konfekciómérettől ugyanis nagyon távol állnak a keblei. 

A két fele egyre jó

Molnár Anikó a hétvégén egy TikTok-videóban mesélt arról, hogy vett magának egy dögös fekete, szegecses melltartót az interneten. Sajnos felpróbálni nem tudta, ezért úgy döntött, hogy az elérhető legnagyobb verziót, az XL-est rendeli meg magának. De hiába a körültekintő vásárlás, a hírességnek sajnos így is csalódnia kellett... 

Vettem magamnak egy melltartót, a legnagyobbat, de amikor megkaptam a csomagot, akkor realizáltam, hogy tulajdonképpen a két fele lenne jó csak az egyik mellemre.. 

panaszkodott az OnlyFans-sztár, aki ezentúl kizárólag személyesen vesz magának fehérneműt. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek