Létrehozva: 2024.10.05. 08:00

Durva étkezési zavarásáról mesélt a magyar énekesnő

A sok verbális bántalmazás az ember testalkatán sokszor komolyabb sebeket hagy az ember lelkében. Mardollt már gyerekként is sokat bántották, és a sok gúny miatt 14 éves korára bulimiás lett.

Catherine Dederick-et, művésznevén Mardollt még 2021-ben egy tehetségkutatóban ismerte meg az ország. A rapper főként az extravagáns és bevállalós videóklipjeiről híresült el, aki nem csak a zenéiben szókimondó. Azonban azt sokan nem tudják, hogy Mardoll komoly étkezési zavarral küzdött tinédzser korában.

a20230602_aba_napok_mardoll_nn_fmh02
Mardoll
Mardoll extravagáns videóklipjeire sokszor felkapják az emberek a fejüket Fotó: Nagy Norbert

Az énekesnő a Ki vagy te valójában? podcast műsorában mesélt részletesen arról, hogy fiatalon testképzavarral és bulimiával küzdött, mert nem volt megelégedve az alkatával.

4-5 évesen elkezdték mondogatni az óvodában, hogy dagadt vagyok. Pedig kétéves koromtól jártam táncórákra. Láttam akkor is, hogy rajtam nem úgy állnak a ruhák, majd 14 éves koromtól bulimiás lettem, ami ilyen 19-20-ig tartott. A kaja nekem mindig rossz lesz, és háromszor egy nap jó döntést kell meghoznom, hogy mit eszek

– mesélte Mardoll, aki elárulta, hogy még mindig nem látja szépnek a testét, és a barátai igyekeznek még a mai napig is odafigyelni arra, hogy megfelelően étkezzen.

Mardoll sokáig titkolta a problémáját édesanyja elől

Ilyen komoly étkezési- és testképzavar esetén segítséget kell kérni az adott személynek, azonban ez a legtöbb embernek nagyon nehéz. Mardoll sokáig még édesanyja elől is titkolta problémáját.

"Próbált segíteni, de sokáig titkoltam előle. Szerintem egyszer, amikor 15-16 voltam hallotta, hogy hánytam és akkor egyből elvitt egy pszichológushoz. Onnantól elvette a mérleget a szobámból" – mesélte az énekesnő.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek