"Börtönbe juttatlak" - Magyar Péter megfenyegette volt barátnőjét

INSIDER
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.11. 06:40
Módosítva: 2024.10.11. 07:32

Mai napig kijár Babicsek Bernát sírjához az édesanyja

Minden nappal egyre csak nehezebb Babicsek Bernát édesanyjának.

Mint arról korábban a Ripost is beszámolt, 2021 szilveszterén vesztette életét lakástűzben Babicsek Bernát. 

Babicsek Bernát / Fotó: Szabolcs László

Szinte napra pontosan két hét múlva, október 24-én tanúmeghallgatásokkal folytatódik a Budakörnyéki Járásbíróságon a tragikus sorsú színész, Babicsek Bernát ügye - tudta meg a Bors. A tragikus sorsú színész édesanyja, Márta néni felkavaró interjút adott a fejlemények kapcsán a Borsnak. Elmondta, őket továbbra sem a bosszú hajtja, egész egyszerűen úgy vélik, a családi tragédia megelőzhető lett volna.

– A járőr kapjon egy felfüggesztettet, egy figyelmeztetést. Az ügyvéd úr mondta is, hogy semmi mást nem szeretnénk, csak tisztázni akarjuk a fiunk nevét, ne mondják azt, hogy ő volt a hibás azért, amiért meghalt. Azért, mert valaki elalszik, nem kell, hogy meghaljon. Semmi más bűne nem volt, mint elkezdett főzni, elaludt és ez torkollt tragédiába. Nagyon reménykedünk a bíróság döntésében, de most még csak tanúmeghallgatások lesznek. Ahogy közeledik a kitűzött nap, úgy leszünk egyre stresszesebbek – sóhajtott a telefonban Márta néni, aki minden áldott nap kimegy a solymári temetőbe, hogy csendben elidőzzön egy kicsit a fia sírjánál.

Fotó: Bánkúti Sándor

Nincs olyan nap, hogy ne sírnánk. Több mint egy hete megy a tévében annak a sorozatnak az ismétlése, amiben még tíz évvel ezelőtt játszott Bernát. Minden nap nézzük és kiszakad a szívünk. 

– mondta megtörten Babicsek Bernát édesanyja.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek