SZTÁRDZSÚSZ

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.13. 09:30

Rá sem lehet ismerni: így fest manapság az egykori gyereksztár, Lindsay Lohan

A 38 éves színésznő arca teljesen átalakult.

Egykor Hollywood üdvöskéjének számított, majd alkohol- és drogproblémái miatt a sztársággal járó poklot is megélte Lindsay Lohan. A ma már 38 éves színésznőnek végül jó pár rehabot követően sikerült talpra állnia: férjhez ment és gyermeke született, mialatt a karrierjét is igyekezett újraéleszteni. A sztár megjelenését a párizsi divathéten sokan egy ikonikus visszatérésnek nevezték, ám számos rajongó ledöbbent, mivel alig ismertek rá kedvencükre, akinek az arca teljesen átalakult.

Lindsay Lohan 2006, Cserebere szerencse film
Hollywood üdvöskéje volt egykoron Lindsay Lohan / Fotó: Photo12 via AFP

A változással kapcsolatban megszólalt Dr. Johnny Betteridge plasztikai sebész is, aki a TikTok-ra feltöltött vírusvideóban mondta el véleményét a drasztikus beavatkozásokról, amelyeket a színésznő sejtése szerint elvégeztetett. Az Egyesült Királyságban élő botox- és töltőanyag-guru kifejtette, hogy Lindsay Lohan korábban a rosszul beadott injekciók miatt nézett ki úgy, ahogy.

Nézzük meg az arcát több mint egy évtizeddel ezelőttről, láthatjuk a túltöltés jeleit. Elsősorban az arcán és az ajkain, és látjuk, hogy az orra szélesebb és kevésbé határozott

- mondta el a videójában Dr. Betteridge, mialatt felhívta a figyelmet Lohan puffadt arcára. 

Az orvos továbbá úgy vélte, sok mindent helyre kellett hoznia a sztár új plasztikai sebészének, a töltőanyagok feloldásától az újratöltésig az arc közepén, az arcon és az ajkakon. Úgy néz ki, mintha felső szemhéjplasztikája lett volna, ami az orvos szerint abból látszik, hogy a szemei sokkal nyitottabbak, és a bőr kevésbé laza a területen. Az orra pedig sokkal élesebb és határozottabb, pont mint egy orrplasztika után. Annak ellenére viszont, hogy több munkát végeztek rajta, az orvos azt határozottan kijelentette, hogy:

Az arca sokkal természetesebben néz ki, mint néhány évvel ezelőtt.

A klip, amelyet már több mint 100 ezren láttak, megosztotta a rajongókat. Van, aki szerint Lindsay Lohan szörnyen néz ki, mások örülnek az átalakulásnak, csak azt furcsállják, hogy a színésznő fordítva öregszik. Maga Lindsay Lohan azt állítja, nem voltak szépészeti beavatkozásai, csupán vigyáz a bőrére, azt pedig kimondottan viccesnek találja, hogy fordítva öregedne - írja a Life.hu.


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek