Magyar Péter közvetlen munkatársa és barátja volt a cigarettacsempész

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.15. 11:30

Ennyi volt: Jákob Zoli komoly döntést hozott, videón a bizonyíték

Jákob Zoltán elhagyta Magyarországot.

Az ország egyik leggazdagabb embere, Jákob Zoli rendkívüli népszerűségnek örvend, és ez nem csupán a vidám, kedves személyiségének köszönhető, hanem annak is, hogy sokak szerint aranyból van a szíve. Az üzletember rendszeresen segít rászorulóknak és elképesztő ajándékokkal kedveskedik a követőinek.

Jákob Zoli / Fotó: Szabolcs László

Jákob Zoli több vasat is tart a tűzben, legalábbis üzleti szempontból biztosan, hiszen a "körmöskirály" a körmök után nemrég a hajakra is elkezdett nagy erővel fókuszálni, éppen ezért most komoly döntést hozott és elhagyta Magyarországot – persze jó oka volt erre, hiszen Londonba látogatott a szépségkiállításra.

Jákob Zoli megosztotta, hogy a londoni szállásának ablakából nagyon jó a panoráma, hiszen még az ikonikus emeletes buszokat is látja, ráadásul egy hamisítatlan angol pubba is betért, ahol a videó alapján egy különleges, "füstölgő" italt is elfogyasztott.

Úgy tűnik, hogy Jákob Zoltán a Balaton körbebringázása után újabb kalandba kezdett és elindult meghódítani Londont. Azt egyelőre nem árulta el, hogy meddig marad kint, de a felvétel alapján biztos, hogy nagyon jól érzi magát, és kihozza a maximumot a kiruccanásból – akit érdekel, itt tekintheti meg a videóját:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek