Létrehozva: 2024.10.07. 07:30
Módosítva: 2024.10.07. 09:39

Soha nem látott képpel nosztalgiázott Kökény Attila

Az énekesnek már nagyon fiatal korában is a zene volt a legmeghatározóbb. Kökény Attila soha nem látott képpel nosztalgiázott, így nézett ki 18-20 évesen.

Kökény Attila életét mindig meghatározta a zene, már azelőtt, hogy felfedezték volna a Megasztár 5. évadában. Az énekes karrierje folyamatosan felfelé ível, hiszen tavaly tavasszal egy nagy álma is valóra vált, amikor a 100 Tagú Cigányzenekarral felléphetett a Budapest Sportarénában. Most egy újabb hatalmas dobásra készül, az MVM Dome-ban ad koncertet Kökény 50 címmel.

hot feltöltés Kökény Attila átadta az irányítást Istennek   RIPOST
Kökény Attila egész életét a zene határozza meg Fotó: Szabolcs László / hot magazin

Az énekes a napokban ennek a kerek évfordulónak az alkalmából egy fiatalkori képével nosztalgiázott. Kökény Attila ekkor még csak egy szintetizátorral és mikrofonnal lépett fel.

Amikor én még kissrác voltam... Szerintetek hány éves vagyok a képen? Mindannyian tudjátok, hogy gyerekkoromtól kezdve a zene az életem része

– kérdezte a rajongóitól az énekes. Egy kommentből az is kiderült, hogy Börcsök Viktória rendszeresen aludt el az énekes hangjára.

"Fun fact: ez édesanyámék bárja. Felette volt a szobám, szóval Kökény Attila hangjára aludtam" – mesélte a modell-műsorvezető.

Kökény Attila rokona lépett fel a Megasztárban?

Egy héttel ezelőtt nagyon meglepte Rúzsa Magdit és a Megasztár 7 többi ítészét, aki Kökény Rolandként mutatkozott be. A zsűritagok azt hitték, hogy Kökény Attila rokona, hiszen még az énekes dalával is készült a válogatóra. A versenyző elárulta, hogy semmilyen kapcsolat nem köti őket össze. 

"Könnyen összehozom a munkát, a családot az énekléssel. Mert amikor nem kell, akkor is énekelek. A műhelyben is, otthon is"– mondta Kökény Roland, akinek végül sikerült továbbjutnia.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek