Újabb botrány: Magyar Péter öccse közel 2 milliót tett zsebre a Diákhitel-megbízásokból

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.08. 08:30

Társkereső oldalon használják a Kelemen Kabátban énekesének fotóját: Horváth Boldi is megszólalt

A Kelemen Kabátban énekese egy ideje távol tartja magát a közösségi médiától, de néha azért hírt ad magáról, a követők legnagyobb örömére. Horváth Boldi legfrissebb bejegyzéséből most kiderült, hogy nemrég ellopták egyik fotóját és egy társkereső oldalon használták fel.

Horváth Boldi jó ideje leépítette a közösségi médiát és televíziós szerepléseket is alig vállal. Mint mondja: teljes lelki nyugalomban és békében él, magánéletéről nem nyilatkozik. Az énekes elmesélte nekünk, hogy ez egy tudatos döntés volt részéről, az elmúlt években a nyolc legnézettebb televíziós műsort utasította vissza, nem véletlenül. 

Horváth Boldi
Horváth Boldi fotóját illegálisan használták fel egy társkereső oldalon (Fotó: Végh István)

Nevetséges és egyben szomorú is

Boldi hiába vonult vissza a közösségi oldalaktól, az ismertség árnyoldala így is rávetült. Az énekes maga osztotta meg, hogy az egyik internetes társkereső oldalon, valaki egy őt ábrázoló fotóval regisztrált fel. Boldi a csalással kapcsolatban elmesélte, hogyan érintette őt az eset:

„Tegyük fel, hogy valós személy használta a fotómat és nem egy bűnöző, aki mondjuk pénzt akar lopni. Mi történik akkor, ha egy ismerkedés során eljön az a pillanat, amikor a partner szembesül vele, hogy az illető teljesen máshogy néz ki, mint amilyen fotót mutatott magáról. 

Na erre a pillanatra kíváncsi lennék, mert ez egyrészről roppant szórakoztató. Másrészről viszont szomorú is, mert vannak emberek, akik furcsának érzik magukat, vagy a társadalom szemében csúnyának kiáltják ki őket és egyszerűen nem merik vállalni a saját arcukat. Ezáltal abban bíznak, hogy a személyiségüket megismerve ki tud alakulni egy olyan szellemi kapcsolat, hogy a másik fél a külsőségek hamisságán esetleg átlendül.

Az énekes szerint azonban kimondottan nevetséges, hogy pont egy kevésbé előnyös képet loptak el róla. 

El tudom képzelni, hogy valamelyik ismerősöm, vagy rosszakaróm csinálta, de tényleg nagyon rossz képet választott ki. A stúdiófotók ugyanis jól beállított, szépen megcsinált képek, amin az emberek normálisan néznek ki. Az ominózus fotó a 10. születésnapi koncertünkön készült, ami tény, hogy életszerűbb, de ilyenkor az ember grimaszol, sőt itt még néhány kiló plusz is volt rajtam. 

Lehet, hogy az illető csak odáig jutott, hogy ‘énekes’, és az a legendák szerint jobban tetszik a nőknek.

Fotó: Horváth Boldi Instagram oldala

Horváth Boldi szerint fordítva még mulatságosabb

Az énekes kifejtette, hogy nem ez az első eset, bár szerinte ugyanez a szituáció fordítva még inkább röhejes:

Voltak már ilyen esetek, de társkeresőn még nem használták a fényképemet. Pár évvel ezelőtt pont Curtisszel nevettünk rajta, hogy korábban, amikor felregisztráltunk társkereső oldalakra, az esetek 70 százalékában mindenki szemrehányást tett, hogy miért használjuk más fotóját. Ezen jól szórakoztunk, de azért kicsit kínos is volt, hiszen ilyenkor nehéz megmagyarázni, hogy én vagyok én.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek