Kínos videó: Magyar Péter a nemi szervét fogdosva járatta le magát Strasbourgban

POLITIK
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.10. 17:40

Gombos Edina boldogan pizzázik, miközben százezrek menekülnek az otthonaikból

Az egykori rádiós Floridában él a családjával, így sokan azt gondolhatták, hogy őket is komolyan fenyegeti az évtized vihara, a Milton hurrikán. Gombos Edina ehhez képest gúnyos Instagram story-kat oszt meg a közösségi oldalán csak azért, mert itthon sokan aggódnak érte.

Gombos Edina a TV2 Aktív című műsorának volt a műsorvezetője addig, amíg a kubai származású férjével ki nem költöztek az Egyesült Államokba. A házaspár azóta kint él a két közös gyermekükkel, Edina pedig rendszeresen ír beszámolókat ottani életről. Eddig leginkább praktikus információkat osztott meg a követőivel, most azonban eljött a nagy hír ideje: az évtized hurrikánja tarolja le (a cikkünk születésének idején) Florida partjait a Milton névre keresztelt pusztító hurrikán. Egy ideig benne volt a pakliban, hogy az egykori műsorvezető otthona is áldozatul eshet, de mostanra kiderült, hogy nekik szerencséjük volt, megúszták egy nagyobb esőzéssel és erős széllel a vihart. 

Gombos Edina
Gombos Edina és férje, Alberto már nem félnek a vihartól Fotó: Mediaworks archív

Gombos Edina véleménye

Az egykor híres műsorvezetőnek az elmúlt napokban feltűnt, hogy számos hazai hírportál foglalkozik azzal, hogy vajon ő és a családja biztonságban átvészelik a vihart, esetleg nekik is kötelezővé teszik az evakuálást úgy, mint sok százezer másik családnak a floridai partok mentén... Gombos Edina ezzel kapcsolatban nem adott senkinek interjút, helyette a saját Instagram-oldalán osztotta meg a friss információkat. Köztük azt is, hogy mire a környékükre ért Milton, addigra lecsendesedett és "csak" egyes kategóriájú széllel és esőzéssel robogott át a fejük felett. Edina viszont ahelyett, hogy a keletkezett károkat mutatta volna meg a követőinek, esetleg beszámolt volna arról, hogy tőlük nem messze (ahol viszont hármas kategória erőséggel tombol a vihar) mi történik, inkább gunyoros Instagram story-kat osztott meg arról, hogy itthon érte aggódnak. 

Gombos Edina
Gombos Edina gunyoros posztokat osztott meg arról, hogy itthon érte aggódnak Fotó: Fejer Balint

Az egykori műsorvezető olyanokat írt, hogy: "csak velünk lehet elég kattintást elérni?" és, hogy "a szenzációhajhász magyar bulvárlapok lassan eltemetnek." A mondandója mellé még posztolt egy vidám fotót is, ahogy a férjével éppen pizzát esznek. Tette ezt abban az órában, amikor tőlük pár tízkilométerre emberek százezreinek kellett attól rettegnie, hogy elvesztik egy családtagjukat, hogy odavész az életük munkája, hogy nem lesz hova hazamenniük... 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek