Létrehozva: 2024.10.26. 10:00

Bódi Sylvi méregdrága hobbit talált magának, erről sokan még csak álmodni se mernek

A modell új hobbira tett szert és máris egy nagy kihívásba vetette magát. Bódi Sylvi nemrég egy barátjával egy több ezer darabos, nagyjából 300 ezer forintba kerülő Lego űrhajót rakott össze.

Szerző Cs.I.G.a

Bódi Sylvinek rengeteg hobbija van, aminek a középpontjában minden esetben a természet áll. A modell előszeretettel kertészkedik és ha teheti szörfözik is. Most viszont egy benti elfoglaltságot talált, ugyanis egyik barátjának hála megismerte, milyen élményt tud nyújtani a Lego. Sylvi nem is aprózta el az első pár modellt, mert rögtön több ezer darabból álló alkotásokat készített.

Bódi Sylvi
Bódi Sylvi új hobbit talált magának és a kezdést sem aprózta el (Fotó: Szabolcs László)

Gyerekként sem legóztam sokat, sokkal szívesebben voltam a természetben és a kertben. A testvérem sokkal többet játszott velük de eddig nem kötött le. Most viszont az egyik barátom vett magának kettő dolgot is, egy Lamborghinit és egy Millennium Falcont, és kérdezte, hogy van-e kedvem segíteni összeépíteni. Nagyon beszippantott, pedig nem vagyok sem őrült rajongója a Star Wars-nak, és a legózásnak sem, de megtetszett

– kezdte Sylvi, aki azt is elmesélte, hogy nagyon megtetszett neki az elemek részletgazdagsága és a kihívás a sok apró építőkocka miatt.

„Észnél kell lenni, koncentrálni kell, valamint a finommotoros mozgást is javítja a kis elemek miatt” – mesélte a modell.

Bódi Sylvi új hobbi
Rögtön a közel tízezer darabos Ezeréves Sólyommal vágott bele az építésbe (Fotó: Bódi Sylvi Instagram)

Extrém hobbijaival győzte le félelmeit Bódi Sylvi

Bódi Sylvi számára a legózás sokkal nyugodtabb hobbi, mint amiket eddig művelt, mert a többi szabadidős elfoglaltsága inkább extrém, mint sem csendes. A modell korábban a Tények Plusznak mesélt arról, hogy azért vágott bele a szörfözésbe, hogy legyőzze a félelmét a fulladástól.

„Azt vettem észre huszonéveskoromban, hogy van egy pár félelmem. Az egyik a tériszony volt, a magasságtól való félelem. Ezt úgy győztem le, hogy elkezdtem bungee jumpingolni, ejtőernyőzni és szembenézni ezzel a félelemmel. A másik pedig a fulladástól való félelem volt. Átgondoltam, hol a legnagyobb az esélye, hogy ezt kipróbáljam. Gondolkodtam, hogy vagy búvárkodni kellene, vagy szörfözni. Akkor már wakeboardoztam, snowboardoztam, és ezért úgy gondoltam, a szörf közelebb áll hozzám” – mesélte korábban Sylvi.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek