Magyar Péter fontos embere a csoportos rablásért elítélt testőr

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.17. 14:30

Baukó Éva saját műsort kapott — és ott mindenkit kioszt

A botrányhősnő sosem rejtette véka alá a véleményét, ő mindig kimondja, amit gondol. Baukó Éva most ismét mikrofonhoz jut, ezúttal egy YouTube-csatornán fejti ki a véleményét az aktuális bulvár hírekkel kapcsolatban.

Baukó Éva immár 14 éve színesíti a hazai bulvár piacot. Éva az a karakter, aki a rendkívül fejlett igazságérzetét sosem zárja kalodába, aki bátran - minden egyéb körülményt figyelmen kívül hagyva - mondja mások arcába a véleményét, aki sosem tűri, ha valaki ok nélkül megbántja. A kritikát viszont jól viseli, az évekig tartó alkoholizmusa miatt például sok bántást kap, de azzal kapcsolatban mindig azt mondja, hogy igaza van annak, aki ezt vágja a fejéhez, hiszen megtörtént. Viszont már rég túl van rajta. 

Baukó Éva
Baukó Éva Alekosz kapcsán sem rejti véka alá a véleményét, most a YouTube-on fog hangot adni a celebvilággal kapcsolatos véleményének (Fotó: Baukó Éva)

Baukó Éva véleménye 

A híresség csípős nyelvétől bizony sok hazai celeb retteg, hiszen amellett, hogy Baukó Éva simán számon kér valakit egy botlás miatt, még első kézből értesül is a történésekről, köszönhetően az igen kiterjedt ismeretségi körének. Vagyis Éva az, aki mindenkiről mindent tud, és bizony nem rest felhasználni ezeket az információkat olyanokkal szemben, akik szerinte megérdemlik. A botrányhősnő eddig a közösségi felületein posztolta a gondolatait, most azonban szintet lép a véleményvezéri karrierjében, hiszen Lakatos Levente videóssal szövetkeztek össze és létrehoztak egy új beszélgetős műsort Hülye vagy? címmel. Az első epizód már meg is jelent és bizony nem okozott csalódást... 

Baukó Éva Lakatos Levente
Baukó Éva reddites pletykák kereszttüzébe is gyakran kerül, innentől pedig ezeket a pletykákat is meg fogja vitatni Lakatos Leventével (Fotó:  YouTube)

Miért ne? 

Baukó Évát az első epizód megtekintése után kerestük meg telefonon, és arról kérdeztük, hogy honnan jött az ötlet, hogy a YouTube-on folytatja a karrierjét? 

„Egy pár hónappal ezelőtt én voltam Lakatos Levente vendége az ő műsorában, ahol nagyon egymásra hangolódtunk, mondhatom, hogy baráti viszony alakult ki közöttünk” — mondta Baukó Éva, majd hozzátette:

Gyakorlatilag napi kapcsolatban vagyunk, és persze ilyenkor kibeszéljük az aktuális celebhíreket is. Innen jött az ötlet, hogy miért nem készítünk egy kidumálós sorozatot a YouTube-ra. Az első adás már meg is jelent és igen pozitív a fogadtatása. Összesen tíz részről állapodtunk meg, a folytatást pedig majd meglátjuk. Ha lesz rá igény, akkor felőlem mehet a beszélgetés a végtelenségig. Véleményem biztosan mindenről lesz, ami körülöttünk történik. Az emberek pedig szeretik az őszinte szót hallani.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek