Létrehozva: 2024.09.01.

Aggasztó: Közel a nyolcvanhoz sem kíméli magát a Magnum sztárja, Tom Selleck

Rajongói szerint túl sok kockázatot vállal Magnum egykori megformálója. Tom Selleckre még a felesége sem tud hatni.

A Magnum egykori sztárja élvezhetné a nyugdíjas életet, amióta véget ért a legutóbbi sorozata – de nem teszi. Tom Selleck a birtokán fizikai munkákkal fárasztja magát, holott már 79 éves, túlsúlyos, és nemrég a térdeit is műtötték.

Tom Selleck
Tom Selleckért aggódnak rajongói (Fotó: Getty Images / hot magazin)

Tom Selleck állapota ellenére kemény munkát is végez

A hollywoodi ikonról most először készültek lesifotók, illetve egy videó, amióta befejeződött a Zsaruvér című tévésorozata. Edzés után tartott a kocsija felé, szuszogott, és nehezen járt. Az állapota a túlsúlya és a mindkét térdén elvégzett műtét következménye. Amióta 14 évad után elbúcsúzott Frank Reagan szerepétől, Tom a legtöbb idejét a feleségével, Jillie Mackkel tölti a 65 hektáros kaliforniai birtokukon, és a hatalmas házuk felújításával foglalkozik.

„Ahelyett, hogy élvezné a szabadidejét, nehéz munkákat végez, amit egy ilyen korú és állapotú férfinak nem lenne szabad” – mondta egy bennfentes aggódva a Closernek. „Pihennie kéne, csakhogy ő a legszívesebben mindent maga csinálna. Túl sok kockázatot vállal, hisz eleshet vagy eltörheti valamijét! A Zsaruvérrel 56 millió dollárt keresett, úgyhogy bőven telne több szakemberre is a felújításnál, de Tomot még a felesége sem tudja lebeszélni a létrára mászásról!

További sztárhíreket olvashatsz a hot! magazin e heti számában!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek