Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.05.

Tarján Zsófinak új szerelme van

Tarján Zsófi hosszú ideje él egyedül, épp itt volt az idő, hogy megossza valakivel a hétköznapjait. Az új választása már ránézésre tökéletesnek tűnik...

Tarján Zsófi a közösségi oldalain jelentette be, hogy ezentúl egy új lakótárssal osztja meg a lakását. Az új jövevényt már hetekkel ezelőtt kiválasztotta, és most végre eljött az idő az összeköltözésre. Az első napok persze biztosan nem lesznek problémamentesek, de a Honeybeast énekesnője már mindenre jó előre felkészült. 

Tarján Zsófi
Zsófit nem érheti meglepetés, tudja, hogy mit vállalt be Fotó: Szabolcs László

Tarján Zsófi régóta egyedül

Tarján Zsófi már évek óta egyedül él, és bár nagyon vágyna egy kapcsolatra, még mindig nem találkozott a nagy Ő-vel. Az énekesnő számtalanszor nyilatkozta már azt, hogy évekkel ezelőtt még görcsösen szerette volna, ha megoszthatja valakivel az életét, ma már fontosabb számára a lelki békéje, és ha azt egyedül éri el, akkor azzal is ki van békülve. Az egyedüllét ugyanis nem jelenti azt, hogy valaki magányos. Az énekesnő persze nem akar egész életében egyedül élni, ezért is döntött úgy, hogy hosszú évek után ismét választ magának egy társat... 

Karnok Csaba
Hosszú évek után végre elszánta magát Tarján Zsófi Fotó: Karnok Csaba

Robban a cukiságbomba 

Az énekesnő a terve megvalósítása érdekében már hetekkel ezelőtt felvette a kapcsolatot egy kutyatenyésztővel, hogy kiválassza az új lakótársat. Nagy lépés ez Zsófitól, tekintettel arra, hogy az előző kutyusának elvesztése olyan nagyon megviselte, hogy éveknek kellett eltelnie ahhoz, hogy újra megengedje magának, hogy beleszeressen egy imádnivaló szőrös kis szörnyetegbe. 

Évekig hagytam magamnak időt arra, hogy Lajos után keletkezett gyászt a lehető legmélyebben meg tudjam élni és annyit tanulhassak is belőle, amennyit csak tudok. Aztán megköttetett valami láthatatlan és azóta már nincs visszaút.

– írta a híresség az Instagram-oldalán, majd meg is mutatta az új jövevényt. Ismerjék meg hát Bella Etelkát, a spánielt, aki mostantól Zsófi hűséges társa lesz, remélhetőlg nagyon nagyon hosszú ideig. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek