Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.10.
Módosítva: 2024.09.10.

Szabó Zsófi nagy bejelentést tett a követőinek

A csinos műsorvezető nem várt bejegyzéssel jelentkezett közösségi oldalán. Szabó Zsófi úgy érzi, szeretne kicsit közelebb kerülni követőihez.

Szabó Zsófi Instagram-oldalán adott lehetőséget arra, hogy követői kérdezhessenek tőle, amelyekre a Mokka műsorvezetője őszinte videóüzenetben válaszolt.

Szabó Zsófi
Szabó Zsófi nagyon megtalálta a helyét (Fotó: Szabolcs László)

Szeretne közelebb kerülni

Zsófi az elmúlt években rendkívül kevés interjút adott, ezzel szeretné védeni a magánéletét. Bár nemrég a Titkok Ramónával című podcast műsorban nagyon jót beszélgetett Lékai-Kiss Ramónával, továbbra is elzárkózik előle, hogy minden megosszon magáról. Úgy tűnik, hogy Zsófi kezdi megtalálni a helyét, ugyanis 24 óráig elérhető sztorijában elárulta: nagyon is fontosak neki a követői. Zsófi jelenleg a Sztárban Sztár All Stars online riportere, amely a hajnali kelések mellett egészen új kihívások elé állította.

Sokkal könnyebben kelek hajnalban, mint hogy ennyire sokáig fent maradjak, tegnap a Sztárban Sztár All Stars-ban majdnem éjfélkor is még interjút készítettem. Ennek ellenére elképesztően jól érzem magam és mivel mindenkit személyesen ismerek itt, ezért ez nekem egy nagy ajándék, hogy itt lehetek. Nagyon jó volt tíz év után visszatérni ebbe a stúdióba és mindenkivel beszélgetni. Ramival pont arról beszélgettünk nemrég, hogy mennyire jól érezzük magunkat és mennyire jó önazonosnak lenni.

Rengeteg visszajelzést kap

Egyik rajongója úgy fogalmazott, nagyon jó Zsófit látni, hogy ennyire motiváló személyiség, amelyet Zsófi sem hagyhatott szó nélkül: 

Nagyon hálás vagyok és pont az ilyen üzenetek és visszaigazolások miatt szeretnék egy kicsit közelebb kerülni hozzátok és amikor például van egy kis énidőm, akkor szeretnék nektek megmutatni valamennyit belőle.

Szabó Zsófi továbbra is úgy érzi, hogy sokszor túlaggódja a dolgokat, de ezen próbál változtatni: „Most is nagyon túlgondolós, szorongós időszakon vagyok túl, szép lassan rámrakódott a stressz és úgy éreztem, már nem tudok mit kezdeni vele, ezért most tudatosabban próbálokbefelé fordulni és manifesztálni a jó dolgokat.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek