Létrehozva: 2024.09.07.
Módosítva: 2024.09.07.

Kembe Sorel szerint nem szabad komolyan venni Sebestyén Balázs szavait

Kembe Sorel Sebestyén Balázs védelmére kelt abban a kutyás ügyben, ami szinte mindenkinél kiverte a biztosítékot. A színész szerint senki sem gondolhatja komolyan, hogy Balázs lelőne egy ártatlan állatot.

Nagy port kavart kedd reggel, amikor Sebestyén Balázs álmatlanságra hivatkozva elmesélte, hogy a szomszédban egy kutya egész éjszaka ugatott, ami miatt ő nem tudott rendesen pihenni. Balázs felvázolta, hogy hogy is vetne véget az éjszakai csaholásnak: ketaminos hússal mérgezi meg, vagy inkább sörétes puskával lőné le az állatot. Több sem kellett az állatvédőknek és az érzékeny lelkű hallgatóknak, azonnal kitört a botrány.

Sebestyén Balázs
Ráskó Eszter, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri talán túllőttek a célon a kutyabántalmazásos megszólalásban (Fotó: YouTube)

Népellenség

Az ügy olyan komoly hullámokat vert, hogy emberek tízezrei tiltakoztak a műsorvezető kijelentése ellen, sőt az egyik hallgató fel is jelentette Sebestyén Balázst állatkínzás vádjával... Másnap, szerdán hiába kért elnézést a műsorvezető, a megbántott rajongók bizony nem könnyen felejtik el a történteket, és nem bocsátanak meg a feltételezhetően viccesnek szánt monológja miatt. Talán épp ezért érezte úgy több közszereplő, köztük Kembe Sorel is, hogy Balázs védelmében muszáj megszólalnia. A színész egy TikTok-videóban fejtette ki a véleményét az ügyről: 

Hallom ezt a Sebestyén Balázzsal kapcsolatos ügyet. A Balázsék című rádió műsorban egy álmatlan éjszakát vázolt fel egy kutyaugatás miatt... És azt is kifejtette, hogy mit csinálna a kutyával, hogy végre elhallgasson. Ha megszületett az az ember a világon, aki ezt komolyan tudja venni, ott szerintem óriási a kognitív baj

 - magyarázta Sorel, aki így folytatta: „Nagyon sok olyan egyéb fórum van, ahol egymásnak esnek az emberek, mert mindenkinek ugye lehet véleménye. Bármi képes olyan indulatokat kiváltani a kommentelők hadából, amiért legszívesebb levágnák a fejét. Idézném Sebestyén Balázst, hogy így nem lehet tartalmat gyártani.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek