Létrehozva: 2024.09.01.

"Örülök, hogy megléptem" - Rubint Rella új időszak elé néz

A fitneszedző nagy változáson ment keresztül az elmúlt hetekben, ikonikus frizuráját jóval rövidebbre vágatta. Rubint Rella lapunknak adott interjújában a születésnapjáról, lengyelországi életükről és az elkövetkező időszakról mesélt.

Rubint Rella nemrég ünnepelte huszonhetedik születésnapját, ennek kapcsán elárulta, az idei augusztus 15-e számára másképp alakult, mint szokott.

Rubint Rella
Rubint Rella augusztus 15-én ünnepelte 27. születésnapját (Fotó: Markovics Gábor)

Férje nagyon hiányzott neki

Rella kedvtelennek érezte magát mostanában, mint mondja, ez több mindennek volt köszönhető. 

Egy kicsit lazább néhány hét van a hátam mögött és kevésbé találtam a helyem. Egyrészt kevesebb volt a munkám, másrészt nyár vége is van, a nyaralások már véget értek, az ősz pedig még nem köszöntött be igazán.

Viszont jól sikerült a szülinapom, noha nem a családdal ünnepeltem. Egy sajtó úton voltam Tokajban, ami egy nagyon eseménydús, sűrű nap volt; jó hogy igent mondtam erre. Csakhogy utána már nem volt erőm összeszervezni semmit hétvégére a barátaimmal és Soma is nagyon hiányzott már, szerettem volna visszajönni hozzá Lengyelországba. Az az igazság, hogy az ingázás nagyon sok erőt kivesz belőlem.” Az ünneplés azért nem maradt el a házaspár életében, Novothny Soma egyébként éppen júniusban volt harminc éves.

Általában valami kis meglepetéssel vagy tortával mindig készülünk a másiknak, én már a reggelijébe is szoktam neki tenni egy kis gyertyát. Idén a kerek évszám miatt nagyon sokat készültem.

Háromnapos bulit tartottunk a Balatonon, az enyémen pedig a lengyel csapattársaival és feleségeikkel gyűltünk össze kerti partira. Lángost sütöttem és négy kiló húsból grilleztünk, minden elfogyott. Soma még mindenmentes tortát is intézett nekem. Van itt kint egy szűkebb kör, ami már kialakult, három házaspárral nagyon jóban vagyunk, velük szoktunk összejárni.”

Új programot indított Rubint Rella

Rubint Rella idén nyáron nagy lépésre szánta el magát, megszabadult hosszú hajtincseitől. „Örülök, hogy megléptem, mert szeretem és nagyon tetszik. Kicsit azt érzem, hogy most kicserélődtem: ezzel a hajjal könnyű bánni és sokféleképpen lehet hordani. Ráadásul elindult újra a programom, ami minden nap erőt ad.”

A fitneszedző intenzív, ‘Bombabody’ nevű programját már nem először indítja el, ami nem csak étkezésről, hanem rengeteg edzésről és személyes tanácsokról is szól.

„Van azért egy nagy belső nyomás is, mert több mint kétszáz emberrel foglalkozom. Próbálok mindenkinek megfelelni és a kedvére tenni: arra törekedni hogy elérjék azt a célt, amit kitűztek maguknak erre a hat hétre. Így aztán mindennap agyalok, hogy mivel tudnám még jobbá tenni a programot, mit tudnék még adni nekik. Nagyon szeretik egyébként, rengeteg pozitív visszajelzést kapok. 

Én is csinálom velük, hiszen így tudok a leginkább hiteles lenni. Nekem már nem is az a célom, hogy fogyjak, hanem az, hogy formában legyek, így mondhatjuk, hogy formában tartjuk egymást és ez nagyon jó érzés.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek