Létrehozva: 2024.09.04.

Egyre szebben alakul a Power of Love szívtiprójának új karrierje

A valóságshow-szereplő korábban már kipróbálta magát színészként, de úgy tűnik, most már egyre komolyabban űzi a mesterséget. A Power of Love-ból ismert Imi már egy társulathoz is csatlakozott, ahol egyre komolyabb szerepeket osztanak rá.

Ibrahim Imre, vagy ahogy mindenki ismeri, POL Imi tavaly a TV2 Power of Love című párkereső realityjében kereste az igaz szerelmet. Sajnos eddig nem volt a kapcsolatok terén akkora szerencséje, mint a karrierjében. Imi még áprilisban beszélt arról a Ripost-nak, hogy Párizsba kellett utaznia, mert színészi babérokra tör.

Pol Imi
POL Imi lehetőséget kapott, hogy a színészi karrierje új szintre lépjen (Fotó: Ibrahim Imre)

Úgy tűnik, hogy ez a szerep újabb kapukat nyitott meg előtte, ugyanis az utóbbi időben egy független társulatban rendszeresen lép színpadra. Nemrég egy történetet is megosztott, arról, hogy egy fontos mérföldkövet lépett át színészi karrierjében, ugyanis eddig könnyedebb szerepekben állt helyt, de most egy komoly magyar művet vittek színpadra.

Az első irodalmi szereplésem: Molnár Ferenc - Liliom (1910)

 – írta Imre, aki katonatisztnek volt öltözve a fotón.

Pol Imi
Egyre komolyabb szerepeket kap POL Imi (Fotó: Instagram/Ibrahim Imre)

Párizsba költözött POL Imi egy forgatás miatt

Ibrahim Iminek az év elején ki kellett költöznie egy időre Párizsba. A valóságshow szereplő ugyanis egy komoly filmszerepet kapott, Imi játszhatta a főszereplő pszichológusát. Sok lehetőséget hozott neki a film, sőt sokat is tudott tanulni.
„A francia film forgatásával most végeztünk nemrég, de hamarosan nyáron újra megyek vissza, egy másik produkciót leforgatni. Ez az egy lehetőség több mindent hozott magával, mert fogok menni majd Dubajba reklámfilmet forgatni – büszkélkedett korábba a Ripost-nak Imi a francia művészfilm forgatásáról, amibe rengeteg időt és szorgalmat tett bele, mert bele akart látni jobban a filmforgatás rejtelmeibe.

@el.imre Kedvenc Darabom, Kedvenc Jelenet.🎭 #szinhaz #komedia #fy @Lukács Kálmán @Fehérváry Fruzsina ♬ eredeti hang - KHALID-BETHLEN Imre

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek