Létrehozva: 2024.09.08.

45 éves lett Pink: ma is ő a legvagányabb rockercsaj - Galéria

Bár karrierje kezdetén még igencsak kereste a stílusát, mára már ő a világ egyik legismertebb énekesnője, akinek vagány stílusát milliók próbálják utánozni. Pink ma ünnepli 45. születésnapját, aki nem csak sikeres, ma is igazi bombázó, sőt a sztárvilág egyik legvagányabb anyukája. Most pedig azt is megmutatjuk, hogyan változott az énekesnő az évek során.

Bizonyára sokan nem hinnék el róla, de Pink már a 45. születésnapját ünnepli vasárnap. A kétgyermekes anyuka alakja egyenesen lenyűgöző és ma is hihetetlen energiával mozog a színpadon. Az énekesnő karrierje ugyan lassan indult be, de mára a pop-rock stílus egyik legsikeresebb képviselője lett. Ez persze nemcsak a remek hangjának, de az extravagáns stílusának is köszönhető.

American Music Awards 2010 - Arrivals - Los Angeles Pink
45 évesen is hihetetlen formában van Pink, édesanyaként sem hagyta el extravagáns stílusát / Fotó: Vince Flores / Northfoto

Ugyan az énekesnőnek már az 1990-es évek óta jelennek meg dalai, de a valódi sikert csak a 2001-es Lady Marmalade hozta meg neki, amit Christina Aguilera, Mya és Lil’ Kim társaságában énekelt fel. Sőt, első Grammy-díját is emiatt kapta meg, amit azután számos újabb jelölés és elismerés követett. Úgy tűnik, a dögös előadó valódi maximalista, hiszen nem csak a dalaiba és a videóklipekbe, de az előadásaiba is rengeteg energiát fektet. Aki volt már valaha Pink koncerten, vagy esetleg fotókat látott róla az tudhatja, hogy ő nem csak egy énekesnő, valódi előadóművész. Minden fellépésén rengeteg táncossal, izgalmas díszletekkel és lélegzetelállító ruhákkal kápráztatja el a közönségét. Ez máig, a pályán töltött több mint két évtized után semmit nem változott.

Pink anyukaként is hihetetlenül vagány

Míg a stílusa nem, addig a magánélete rengeteget változott az évek alatt. Az énekesnő 2002-ben ismerkedett meg és jött össze Carey Hart motorversenyzővel, akivel négy év után, 2006-ban össze is házasodtak. Ugyan azóta számtalanszor pletykáltak már a szakításukról, ám eddig az összes álhírre rácáfoltak és azóta is együtt vannak. A pár első gyermeke 2011-ben született meg, egy kislány, akit Willow Sage-nek kereszteltek, majd 2017-ben egy kisfiúval, Jameson-nal bővült a család. És bár az énekesnő hatalmas szeretetben neveli a gyerekeket, természetesen anyukának is pont olyan vagány, mint a színpadon.

Íme galériánk a 45 éves Pinkről:

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek