Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.08.

"Próbáltam belőle kihozni, amit lehetett" - Opitz Barbi és Trap Kapitány is megszólalt a kiesés után

Az első adás után kiderült, kik azok a párbajozók, akiket már nem szeretnének a nézők a színpadon látni. Opitz Barbi és Trap kapitány is büszkék saját teljesítményükre, még úgy is, hogy előbbinek köhögő rohamai is voltak a műsor alatt.

Berobbantak a sztárok az Sztárban Sztár All Stars évadának tegnapi, első adásában. A versenyzők hihetetlen átalakulással és produkciókkal léptek a színpadra. A dalok után viszont a nézőknek kellett dönteniük arról, hogy kik lesznek a biztos továbbjutóik. Azonban minden zsűritagnak volt egy-egy lehetősége arra, hogy egy versenyzőnek lehetőséget adjon a továbbjutásra, amiről végül szintén a közönség dönthetett. Végül Opitz Barbinak és Trap kapitánynak hiába volt fantasztikus az előadása, ők nem kaptak új lehetőséget a bizonyításra.

Opitz Barbi és Trap Kapitány
Opitz Barbi és Trap Kapitány búcsúzott a Sztárban Sztár műsorától (Fotó: Markovics Gábor)

Opitz Barbinak jó visszajelzés volt ez a műsor

A két kieső végül Szabó Zsófinak, a műsor online műsorvezetőjének adott interjút azzal kapcsolatban, hogy milyen érzések kavarognak bennük.

Igazából nekem az is nagy visszajelzés volt, hogy benne lehettem ebben a műsorban. Nyilván tudom, a betegségem akadály volt abban, hogy jó hangutánzó legyek. Örülök, hogy ennyit ki tudtam hozni magamból a betegségemhez képest, és közben nem jött rám ez a fulladásos köhögés

– vallotta meg érzéseit Opitz Barbi, majd Trap kapitányhoz fordult Szabó Zsófi.

„Nagyon jól éreztem magam, énekileg szerintem egy egyszerű dalom volt. Próbáltam belőle kihozni, amit lehetett, de karakterbe így nehéz volt, mert Szécsi Pál nem elég Trap kapitányos, meg én sem vagyok elég Szécsi Pálos. De szerintem Barbi tényleg mindent megtett, végig köhögött és nagyon jól megcsináltad, ahhoz képest" – biztatta Tibi kolléganőjét, akit megdicsért azért is, hogy semmit nem lehetett a színpadon érezni betegségéből.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek